Go For Gold

gokkast Go For Gold

Speel Go For Gold in fullscreen

Speelautomaat Go For Gold is een eenvoudige gokkast met weinig opties. Hierdoor wordt de focus puur gelegd op de gameplay van het basisspel en het clubspel en die is prima. Het komt neer op spinnen, winnen en innen! Deze automaat bestaat uit een set van 3 rollen waarop het basisspel wordt gespeeld en een set van 4 rollen voor het clubspel. Er zijn alleen in het basisspel een paar extra opties, zoals de autoholdfunctie en de optie om zelf rollen vast te houden.

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin en wordt op 3 rollen met 1 winlijn gespeeld. De STER-symbolen vormen hier een uitzondering op. Deze zijn kriskras in zicht namelijk goed voor 20 credits. Hiervoor moet er op elke rol een symbool verschijnen.

Er is geen gokfunctie aanwezig. Een KERS-symbool op de winlijn van de eerste rol wordt automatisch gegokt naar 0 of 4 credits. Gewonnen credits kunnen aan de clubmeter toegevoegd worden met de SAVE-knop of aan de creditmeter met de COLLECT-knop.

De autoholdfunctie houdt automatisch gunstige posities van rollen vast voor een hogere winkans. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop. De HOLD-knopppen kunnen gebruikt worden om handmatig gewenste rollen vast te houden.

Bij voldoende credits kan er ook gekozen worden voor het clubspel. Gebruik de CHOOSE-GAME-knop om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel.

Gokkast Go For Gold Clubspel

Het clubspel speelt zich af op de bovenste 4 rollen en kan gespeeld worden met inzet 5 of 10 credits per spin. De prijstabel in het clubspel geldt voor beide inzetten.

Inzet 5 wordt gespeeld op de eerste 3 rollen met 5 winlijnen. Inzet 10 gebruikt 4 rollen met 10 winlijnen. Bij de maximale inzet kan in een enkele spin maar liefst 400 credits gewonnen worden.

Alle gewonnen credits worden evenredig over de 10 potten van de clubmeter verdeeld. Er kan per pot credits naar de creditmeter verplaatst worden door de CHOOSE-POT knop in combinatie met de COLLECT-knop te gebruiken.