Going Bananas

gokkast Going BananasSpeel Going Bananas in fullscreen

Gokautomaat Going Bananas bestaat uit een basisspel met 3 rollen en een clubspel met 4 rollen. Het clubspel heeft geen winlijnen, maar geeft kriskras prijs.

Basisspel

Hier wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Uitzondering hierop is het MONKEY-symbool, dat kriskras een mysterieprijs oplevert. Verschijnen er twee MONKEY-symbolen op de eerste en tweede rol, dan wordt er een mysterieprijs gegeven tussen 2 en 100 credits. Verschijnen er MONKEY-symbolen op alledrie de rollen, dan wordt er een mysterieprijs tussen 4 en 200 credits gegeven.

Gewenste rollen kunnen vastgehouden worden met de desbetreffende HOLD-knoppen. Gebruik de RESET-knop om vastgehouden rollen weer vrij te geven.

Gewonnen credits zijn te innen via de COLLECT-knop, naar de supermeter te verplaatsen via de SAVE-knop of te verdubbelen via de HEAD/TAIL-functie tot maximaal 200 punten.

Gokkast Going Bananas Clubspel

Met de CHOOSE-BET-knop kan geschakeld worden tussen het basisspel en het clubspel en wordt tevens de inzetkeuze bepaald in het clubspel. In het clubspel kan namelijk gespeeld worden met inzet 5 of 20 credits. Tijdens het clubspel tellen alle winnende combinaties kriskras. Er zijn dus geen winlijnen nodig.

Bij inzet 5 wordt er gespeeld op de eerste 3 rollen, bij inzet 20 op alle 4 de rollen.

Op rol 4 zitten 4 MONKEY-symbolen verborgen, die elk een mysterieprijs opleveren van tussen de 10 en 200 credits, indien in beeld. Om de mysterieprijs te bepalen dient er op de START-knop geklikt te worden.