All Stars

Gokkast All Stars bestaat uit een basisspel en een clubspel die beiden gebruik maken van dezelfde set rollen. In het clubspel zijn de prijzen echter veel hoger.

gokkast Gokkast All StarsSpeel Gokkast All Stars in fullscreen

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op 1 winlijn, met uitzondering van het KROON-symbool dat kriskras telt. Een autoholdfunctie is ingebouwd om gunstige combinaties van rollen vast te zetten, met de RESET-knop kunnen vastgezette rollen weer vrijgeven worden.

Gewonnen credits kunnen toegevoegd worden aan creditmeter met de TAKE-WIN-knop of aan de winbank met de START-knop. Twee gewonnen credits worden automatisch gegokt naar 0 of 4 punten. Wordt het maximum van 200 credits gewonnen, dan worden ze direct naar de creditmeter verplaatst.

Gokkast All Stars Clubspel

Bij voldoende credits op de winbank wordt automatisch het clubspel met 5 winlijnen gestart. Hier kan gespeeld worden met een inzet van 5, 10, 20, of 40 credits. De automatisch gekozen inzet hangt dan af van het totaal aantal punten op de winbank, maar dit kan desgewenst handmatig worden gekozen.

Indien eenmaal handmatig voor een andere inzet wordt gekozen, dan vervalt het autmatisch omschakelen tussen basis/clubspel. Voor het spelen van het clubspel wordt ook telkens 1 credit van de creditmeter gehaald.

In het clubspel worden op de achtergrond zogenaamde ‘winspelen’ gespeeld. Bij een inzet van 5 credits wordt 1 winspel gespeeld, bij een inzet van 10 credits 2 winspelen, bij een inzet van 20 credits 3 winspelen en bij een inzet van 40 credits 5 winspelen. Deze winspelen zijn in feite steeds afzonderlijke trekkingen.

De potten worden automatisch geleegd naar de creditmeter wanneer er 800 credits of meer op staan. Zijn er geen credits meer op de creditmeter, maar wel op de winbank, dan kan er een pot gekozen worden met de CHOOSE-POT-knop en de aanwezige credits verhuisd worden naar de creditmeter om zodoende het clubspel te vervolgen. Zijn alle credits van de winbank naar de creditmeter verplaatst, dan wordt het basisspel vervolgd.