Gokkast Classic

gokkast ClassicSpeel Classic in fullscreen

De gokkast Classic is een speelautomaat met 3 rollen en maar liefst 8 verschillende inzetmogelijkheden. Zowel het basisspel als het clubspel gebruiken dezelfde 3 rollen. Er is een Kop/Munt-functie beschikbaar om gewonnen credits te verdubbelen. Verder kunnen er mysterieprijzen gewonnen worden bij alle inzetkeuzes.

Basisspel van Gokkast Classic

Het basisspel kost 1 credit per spin. Hierbij geldt een specifiek prijstabel dat opgelicht is. Alle symbolen geven kriskras prijs, maar de gekleurde en groene BAR-symbolen geven een hogere prijs als ze op de winlijn verschijnen. Dit geldt overigens voor alle inzetten. Drie rode zevens geven kriskras een mysterieprijs tussen 2 en 200 credits.

Ook bij deze gokkast is er een autoholdfunctie aanwezig die gunstige posities van rollen automatisch vasthoudt. De rollen kunnen ook handmatig vastgehouden worden met de HOLD-knoppen. Gebruik de RESET-knop om de vastgehouden rollen weer vrij te geven.

Gewonnen credits kunnen met de TO-CLUBMETER-knop naar de clubmeter verplaatst worden. Met de COLLECT-knop worden ze aan de creditmeter toegevoegd. Om de credits te gokken kunnen de HEAD- en TAIL-knoppen gebruikt worden.

Clubspel

Het clubspel bestaat eigenlijk gewoon uit het basisspel met hogere inzetmogelijkheden en hogere prijstabellen. Ook worden er hogere mysterieprijzen gegeven en worden ze makkelijker gegeven.

In het clubspel kan met inzetten van 2, 4, 8, 12, 16, 24, of 32 credits gespeeld worden. Vanaf inzet 8 neemt het aantal winnende combinaties toe.

Gewonnen credits boven de 200 credits worden automatisch naar de creditmeter verplaatst.