Extra Joker

gokkast Extra JokerSpeel Gokkast Extra Joker in fullscreen

Uitleg Gokkast Extra Joker

Gokkast Extra Joker bestaat uit een set van vier rollen, waarop zowel het basisspel als het clubspel gespeeld wordt. Dit zorgt voor een simpele en toch zeer vermakelijke speelervaring.

Het basisspel heeft alle gebruikelijke opties, zoals een kop- en muntfunctie, spaarfunctie en autoholdfunctie. Het clubspel kan met drie verschillende inzetten gespeeld worden.

Er kunnen mysterieprijzen gewonnen worden met de jokersymbolen. Dit geldt voor alle inzetten in het clubspel en het basisspel.

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin en wordt op de eerste drie rollen gespeeld met 1 winlijn. Dit betekent dat alle winnende combinaties op de middelste lijn gemaakt moet worden.

Uitzondering hierop zijn de jokersymbolen, die kriskras recht geven op een mysterieprijs tussen 2 en 100 credits. Deze symbolen hoeven slechts in zicht te verschijnen om een prijs te winnen. Hierdoor kunnen er zelfs meerdere winnende combinaties van jokersymbolen gemaakt worden in een enkele spin.

Twee jokersymbolen op de eerste rol en een enkele jokersymbool op rol 2 en 3 maken zo bijvoorbeeld twee winnende combinaties van jokersymbolen. Er worden dan ook twee mysterieprijzen tussen 2 en 100 credits gewonnen.

Verder is er in het basisspel een autoholdfunctie, die automatisch gunstige posities van rollen vasthoudt voor een hogere winkans. Vastgehouden rollen kunnen weer vrijgegeven worden met de RESET-knop. Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig gewenste rollen vast te houden.

Gewonnen credit kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop, of op de clubmeter gespaard worden met de SAVE-knop. Er is ook een gokfunctie, waarmee gewonnen credits gegokt kunnen worden. Hiervoor kunnen de HEAD- en TAIL-knoppen gebruikt worden. Deze zullen vanzelf oplichten zodra de functie beschikbaar is.

Clubspel

Via de CHOOSE-BET-knop kan het clubspel bereikt worden. Gebruik deze knop om te schakelen tussen de verschillende inzetten in het clubspel en het basisspel.

Alle winnende combinaties in het clubspel mogen kriskras gemaakt worden, maar rollen kunnen niet meer vastgehouden worden. Er kan in het clubspel met inzet 5, 10 en 20 credits per spin gespeeld worden. Bij alle inzetten hoort dezelfde prijstabel.

Inzet 5 wordt gespeeld op de eerste drie rollen.

Inzet 10 gebruikt vier rollen, waarbij winnende combinaties gemaakt kunnen worden op rol 1, 2 en 3 en op rol 2, 3 en 4.

Inzet 20 gebruikt net als inzet 10 alle rollen, maar nu zijn er extra winnende combinaties mogelijk op rol 1, 3 en 4 en rol 1, 2 en 4.

Ook in het clubspel zijn er mysterieprijzen te winnen. Elke winnende combinatie van drie jokersymbolen geeft een mysterieprijs tussen 4 en 200 credits.

Gebruik de COLLECT-knop om credits van de clubmeter naar de creditmeter te verplaatsen.