Gokkast Play Again

gokkast Play AgainSpeel Play Again in fullscreen

Gokkast Play Again is een automaat met een basisspel en een clubspel die allebei op dezelfde rollen worden gespeeld. Na activatie van het bonusspel zal het bonusrad met prijzen draaien. Speel ook Cash Wheel voor ander bonusspel met hoge prijzen.

Basisspel

Tijdens het basisspel wordt er gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Het bijzondere hierbij is dat de winnende combinaties zowel van links naar rechts als andersom worden gegeven. Drie rode Play-Again-symbolen op een winlijn geven een mysterieprijs tussen 2 en 200 credits, bij 4 symbolen op een winlijn kan zelfs tot 400 credits gewonnen worden.

Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden voor een grotere winkans op de volgende spin. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden middels de RESET-knop. Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig gewenste rollen vast te houden.

Gewonnen credits kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden via de COLLECT-knop of aan de clubmeter toegevoegd worden via de TO-CLUBMETER-knop. Via de HEAD- en TAIL-knoppen kunnen gewonnen credits gegokt worden tot een maximum van 200 credits.

Gokkast Play Again Clubspel

Met de CHOOSE-BET-knop kan het clubspel bereikt worden en tevens de inzetkeuze bepaald worden. Er zijn namelijk 2 verschillende inzetmogelijkheden bij het clubspel. Bij beide inzetten horen eenzelfde prijstabel.

Bij inzet 5 wordt het clubspel op de eerste 3 rollen gespeeld met 5 winlijnen. Het bonusspel kan bij deze inzet geactiveerd worden door 3 PLAY-AGAIN-symbolen op de eerste 3 rollen.

Bij inzet 10 wordt er op 4 rollen gespeeld met maar liefst 10 winlijnen. Het bonusspel kan nu nog makkelijker geactiveerd worden door 3 PLAY-AGAIN-symbolen op of de eerste of de laatste 3 rollen.

Er zijn verschillende 8 potten beschikbaar in het clubspel, die een voor een geleegd kunnen worden naar de creditmeter met de COLLECT-knop.

Play Again Bonusspel

Het bonusspel wordt geactiveerd tijdens het clubspel door 3 of 4 PLAY-AGAIN-symbolen op rij. Hierdoor gaat het bonusrad draaien en wordt het aantal gewonnen credits bepaald. Mocht het rad op een plek stoppen met het woord REPEAT erop, dan kan het rad nogmaals gedraaid worden.