Gokkast Salsa

gokkast SalsaSpeel Salsa in fullscreen

Gokkast Salsa heeft een paar leuke extra functies ingebouwd gekregen voor extra vermaak. Zo kunnen gewonnen credits altijd tot 200 doorgegokt worden en is er een winbank in het basisspel.

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin en wordt gespeeld op 1 winlijn. Uitzondering hierop zijn de VRAAGTEKEN-symbolen, welke een mysterieprijs opleveren tussen de 2 en 200 credits wanneer ze kriskras in beeld komen. Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden voor een grotere winkans op de volgende spin. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden via de RESET-knop.

Gewonnen credits worden aan de creditmeter toegevoegd door de COLLECT-knop en aan de supermeter door de TO-SUPERMETER-knop. Met de HEAD- en TAIL-knoppen kunnen gewonnen credits verdubbeld worden tot 200 credits. Gokkast Salsa heeft een speciale functie dat ervoor zorgt dat er altijd tot 200 credits gegokt kan worden, door puntenaantallen boven de 100 op te splitsen.

Salsa Winbank

Dan is er ook nog een winbank in het basisspel waarop gewonnen credits gespaard kunnen worden. De winbank bepaalt ook wat het maximum is van de supermeter. Als er 5x hetzelfde puntenaantal is gespaard en ze worden naar de supermeter verplaatst, dan zal de supermeter een maximum van 1000 credits aanhouden. Dit wordt gedaan door de CHOOSE-WINBANK-knop in combinatie met de TO-SUPERMETER-knop. De COMBINE-knop maakte het mogelijk om gespaarde puntenaantallen te combineren tot een hoger getal.

Gokkast Salsa Clubspel

Bij voldoende credits kan het superspel gespeeld worden op de bovenste set rollen. Alle winnende combinaties worden kriskras gegeven, zowel bij inzet 4 als 20 credits. Bij inzet 20 credits wordt het Salsa-symbool als een joker gebruikt. In het geval dat er geen winnende combinatie gemaakt wordt met een joker, wordt er een mysterieprijs gegeven tussen de 8 en 200 credits.

Gebruik de RESET-knop om credits van het Superspel naar de creditmeter te verplaatsen.