Gokkast The Hit

gokkast The Hit

Speel The Hit in fullscreen

Gokkast The Hit bestaat uit een basisspel met een spaarladder en een clubspel met 3 inzetmogelijkheden. De fruitladder is leuk opgezet en geeft een extra dimensie aan het sparen in het basisspel. Ook de gokfunctie met laddder is zeldzaam. Al met al oogt deze fruitautomaat simpel, maar heeft het een hele hoge amusementswaarde. Een aanrader dus!

Basisspel van gokkast The Hit

Het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Gewonnen credits kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop en aan de Hitmeter met de TO-HITMETER-knop.

Gokladder
Met de GAMBLE-knop kunnen gewonnen credits gegokt worden. Dit gaat via de gokladder aan de linkerkant, waarbij er telkens 1 plaats omhoog of omlaag geklommen wordt. Op de top van de ladder wordt er 200 credits gewonnen en op het laagste punt van de ladder worden alle credits verloren. Vanzelfsprekend kan er op elk gewenst gestopt worden. Houdt de GAMBLE-knop in om het proces te versnellen, maar houdt dan de gokladder goed in de gaten. Als de prijzen hoog zijn kan de GAMBLE-knop namelijk weer losgelaten worden, om dan weer handmatig verder te gaan voor extra spanning.

Fruitladders
In het basisspel zijn 3 fruitladders om de beurt actief. Ze hebben fruitsymbolen op de ladder die oplichten zodra deze op de winlijn verschijnen. Op de ladder is een klimfunctie die bereikt kan worden, waarmee gratis een extra sprong op de ladder gemaakt kan worden. Door rollen slim vast te houden kan er sneller stappen omhoog gemaakt worden.

Op de top van de fruitladders zijn credits te winnen. Deze kunnen genomen worden via de TAKE-FRUITLADDERS-knop. Alle opgelichte symbolen zullen dan worden gedoofd. De symbolen op een actieve ladder worden ook gedoofd bij een winnende combinatie op de winlijn.

Er is in het basisspel een autoholdfunctie actief, die gunstige posities van rollen automatisch vasthoudt voor een grotere winkans. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop. Dit is soms verstandig in verband met de fruitladders.

Gokkast The Hit Clubspel

Met de CHOOSE-BET-knop kan geschakeld worden tussen het basisspel en het clubspel, oftewel The Hit. Tevens wordt met deze knop de inzetkeuze bepaald in het clubspel. Er zijn namelijk 3 inzetkeuzes in het clubspel, inzet 4, 8 en 16 credits. Bij alle inzetkeuzes gelden de winnende combinaties kriskras. Er zijn dus geen winlijnen nodig.

Inzet 4
Bij inzet 4 credits wordt er op de eerste 3 rollen gespeeld.

Inzet 8
Bij inzet 8 credits wordt er op 4 rollen gespeeld. De winnende combinaties kunnen op rol 1, 2 en 3 gemaakt worden en op rol 2, 3 en 4.

Inzet 16
Bij inzet 16 credits worden ook alle rollen gebruikt, maar zijn er nog meer winnende combinaties mogelijk dan bij de vorige inzetten. Nu kunnen er namelijk ook winnende combinaties gemaakt worden op zowel rol 1, 3 en 4 als rol 1, 2 en 4.

Credits kunnen van de Hitmeter naar de creditmeter verplaatst worden met de COLLECT-knop.