Gokkast Triumph

gokkast TriumphSpeel Triumph in fullscreen

Triumph is een fruitautomaat met 5 rollen, waarop zowel het basisspel als het clubspel wordt gespeeld. Er is verder een interessant bonusspel aanwezig waar veel credits te winnen zijn. Deze gokkast speelt heel eenvoudig, mede doordat er geen gokfunctie aanwezig is of spaartabellen en dergelijke.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Alleen de eerste 3 van de 5 rollen worden hiervoor gebruikt.

Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden voor een grotere winkans op de volgende spin. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden door op de RESET-knop te drukken.

Gewonnen credits kunnen aan de clubmeter toegevoegd worden via de TO-CLUBMETER-knop of aan de creditmeter via de COLLECT-knop. Bij voldoende credits op de clubmeter wordt automatisch het clubspel geactiveerd. Het clubspel kan ook handmatig geactiveerd worden met de CHOOSE-GAME-knop. Hiermee wordt tevens de inzet bepaald in het clubspel.

Gokkast Triumph Clubspel

Het clubspel wordt op dezelfde rollen als het basisspel gespeeld. Bij alle inzetkeuzes in het clubspel wordt met dezelfde prijstabel gespeeld. De te winnen prijzen zijn dus hetzelfde, alleen het aantal winlijnen verschilt per inzet evenals de kans op het bonusspel.

Inzet 5
Inzet 5 wordt gespeeld op 3 rollen met 5 winlijnen en voor 5 credits per spin. Bij deze inzet kan het bonusspel niet geactiveerd worden.

Inzet 10
Inzet 10 wordt gespeeld op 4 rollen met 10 winlijnen en voor 10 credits per spin. Ook bij deze inzet kan het bonusspel niet geactiveerd worden.

Inzet 20
Bij inzet 20 wordt gespeeld op 5 rollen met 15 winlijnen en voor 20 credits per spin. Bij deze inzet kan het bonusspel geactiveerd worden door 5 TRIUMPH-symbolen die kriskras in beeld zijn.

Er kan tijdens het bonusspel maximaal 120 credits per spin gewonnen worden. Nadat er een prijs is gewonnen, kan er nog een prijs gewonnen worden zolang het woord “prize” opgelicht blijft. Het bonusspel wordt gestopt zodra het woord “stop” wordt opgelicht.

Inzet 40
Deze inzet speelt hetzelfde als inzet 20 credits, alleen is het bij deze inzet makkelijker om het bonusspel te activeren. Er zijn nu namelijk maar 4 TRIUMPH-symbolen nodig om het bonusspel te activeren. Bij 5 TRIUMPH-symbolen, kunnen er per spin in het bonusspel zelfs 200 credits per keer gewonnen worden.

Gebruik de CHOOSE-METER-knop in combinatie met de COLLECT-knop om credits van de clubmeter naar de creditmeter te verplaatsen.