Twister

gokkast TwisterSpeel Twister in fullscreen

Gokkast Twister is een simpel opgezette fruitautomaat met weinig amusementswaarde. Het basisspel heeft weinig winnende combinaties en geen extraatjes als mysterieprijzen of bonusspellen. Het clubspel wordt gespeeld op 5 winlijnen en het bonusspel stelt niet veel voor. Al met al is deze gokkast te saai en niet leuk om te spelen.

Basisspel

Het basisspel wordt op de onderste drie rollen gespeeld met 1 winlijn. Elke spin kost 1 credit.

Van alle symbolen moeten er 3 op een winlijn verschijnen om een winnende combinatie te maken. Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden voor een grotere winkans. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden met de GAMBLE-knop of aan de creditmeter toegevoegd worden met de TAKE-WIN-knop.

Met de START-knop worden de gewonnen credits naar de clubmeter verplaatst. Hierdoor wordt het clubspel automatisch geactiveerd, maar er kan handmatig weer naar het basisspel geschakeld worden met de CHOOSE-GAME-knop. Hierna zal het clubspel niet meer automatisch geactiveerd worden bij verplaatsing van credits naar de clubmeter.

Gokkast Twister Clubspel

Het clubspel kan bereikt worden met de CHOOSE-GAME-knop. Met deze knop kan tevens de inzet bepaald worden. Er zijn namelijk 3 inzetten beschikbaar in het clubspel: inzet 5, 10 en 20 credits. Bij elke inzetkeuze hoort een eigen prijstabel.

Het Twister bonusspel kan bij elke inzetkeuze geactiveerd worden. Hiervoor moeten er 3 twistersymbolen kriskras in beeld verschijnen. Met de START-knop kan er vervolgens op een prijs gemikt worden binnen het bonusspel.

Inzet 5 credits
Bij inzet 5 hoort de blauwe prijstabel met een minimale prijs van 10 credits. Drie twistersymbolen activeren het twisterbonusspel, waarbij er met de START-knop op een blauwe prijs gemikt mag worden.

Inzet 10 credits
Bij inzet 10 hoort de groene prijstabel met een minimale prijs van 20 credits. Wordt tijdens deze inzet het bonusspel geactiveerd, dan mag er 1x op een blauwe prijs gemikt worden en 1x op een groene prijs. De groene prijzen zijn over het algemeen hoger dan de blauwe.

Inzet 20 credits
Bij inzet 20 hoort de rode prijstabel met de hoogste prijzen. Het bonusspel geeft bij deze inzet recht op maar liefst 3 prijzen, een blauwe, groene en rode prijs. De rode prijzen zijn gemiddeld het allerhoogst!

Met de TAKE-WIN-knop kunnen credits van de clubmeter naar de creditmeter verplaatst worden.