Gokkast Universe

gokkast UniverseSpeel Universe in fullscreen

Gokkast Universe lijkt qua speelstijl heel erg op de Random Runner. Er is in het basisspel geen gokfunctie aanwezig en er is op de derde rol een barsymbool die dient als joker voor bepaalde fruitsymbolen. Stersymbolen leveren kriskras een prijs van 20 credits op net als de kroonsymbolen bij Random Runner. Groot verschil is het clubspel, hier zijn namelijk 2 inzetmogelijkheden: inzet 4 of 8 credits.

Basisspel

Het basisspel is zeer eenvoudig. Er wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. De stersymbolen vormen een uitzondering, want deze geven kriskras een prijs van 20 credits. Op de derde rol is een barsymbool aanwezig die dient als joker voor alle fruitsymbolen behalve druiven.

Ook op deze gokkast is een autoholdfunctie aanwezig die gunstige posities van rollen automatisch vasthoudt, voor een grotere winkans.

Gewonnen credits kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop of gespaard worden op de clubmeter met de SAVE-knop.

Met de CHOOSE-BET-knop kan geschakeld worden tussen het basisspel en het clubspel. Deze knop bepaalt tevens de inzetkeuze in het clubspel: inzet 4 of 8 credits per spin.

Gokkast Universe Clubspel

Het clubspel wordt op de bovenste drie rollen gespeeld met 5 winlijnen. Er kan met inzet 4 of 8 credits per spin gespeeld worden. De prijzen worden bij inzet 8 credits verdubbeld.

Er wordt in het clubspel met 5 meters gewerkt, die elk maximaal 200 punten kunnen sparen. Credits op de clubmeter kunnen per meter geleegd worden met de COLLECT-knop.