Golden Nugget

gokkast Golden NuggetSpeel Golden Nugget in fullscreen

Gokkast Golden Nugget bestaat uit een basisspel en een clubspel die op dezelfde rollen worden gespeeld. In het clubspel kan een bonusspel geactiveerd worden met mooie prijzen.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin en met 1 winlijn. Uitzondering hierop zijn de GOLDEN-NUGGET-symbolen, die kriskras een mysterieprijs geven tussen 2 en 125 credits.

Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden voor een hogere winkans. Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig rollen vast te houden. Vastgehouden rollen kunnen weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gewonnen credits kunnen gespaard worden op de clubmeter met de SAVE-knop of aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop. Om de credits te gokken kunnen de RED- en BLACK-knoppen gebruikt worden.

Clubspel

Het clubspel kan bereikt worden via de CHOOSE-BET-knop. Gebruik deze knop om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel. Bepaal tevens de inzet tijdens het clubspel met deze knop.

Er kan in het clubspel met inzet 5 of 10 credits per spin gespeeld worden. Beide inzetten worden op 3 rollen met 5 winlijnen gespeeld en gebruiken dezelfde prijstabel.

Bij inzet 10 is het STER-symbool wild. Dit betekent dat dit symbool voor elk ander symbool kan tellen om een winnende combinatie te maken. GOLDEN-NUGGET-symbolen uitgezonderd helaas.

Tijdens het clubspel kan een bonusspel geactiveerd worden door 3 GOLDEN-NUGGET-symbolen in zicht. Om dit iets makkelijker te maken, worden er respins gegeven in bepaalde situaties.

Zo wordt er een respin gegeven bij inzet 5, wanneer er GOLDEN-NUGGET-symbolen op rol 1 en 3 verschijnen. Rol 2 krijgt dan een extra spin om alsnog kans te maken op 3 GOLDEN-NUGGET-symbolen.

Bij inzet 10 wordt er een respin gegeven bij elke combinatie van 2 GOLDEN-NUGGET-symbolen voor nog meer kans op het bonusspel.

Gokkast Golden Nugget Bonusspel

Zodra het bonusspel geactiveerd is, worden er meteen 125 credits gewonnen. Hierna moet er met een mes op doelen met prijzen gegooid worden. Dit gebeurt door op de START-knop te drukken.

Sommige doelen moeten meerdere malen geraakt worden om de betreffende prijs te winnen. Het spel stopt wanneer het doel met STOP wordt geraakt.