Golden Oldie

gokkast Golden OldieSpeel Golden Oldie in fullscreen

Gokkast Golden Oldie is een atypische speelautomaat zonder basisspel. Het bestaat uit 2 sets van 4 rollen met in totaal 20 winlijnen. In plaats van een START-knop, zijn er 4 knoppen aanwezig waarmee 4 verschillende inzetkeuzes gemaakt kunnen worden.

Wanneer een pot het maximum van 200 credits overschrijdt, dan worden deze credits automatisch naar de creditmeter verplaatst. Dit kan ook handmatig gedaan worden met de TAKE-WIN-knop.

Gokkast Golden Oldie Spelregels

De spelregels zijn heel simpel, want er zijn maar 4 inzetmogelijkheden. Hoe hoger de inzet, hoe hoger het aantal winlijnen.

Inzet 5 wordt op de eerste 3 van de onderste set rollen gespeeld met 5 winlijnen. Deze bestaan uit 3 horizontale en 2 diagonale winlijnen. Dit zijn de winlijnen 1 tot en met 5.

Bij inzet 10 wordt er op alle vier de rollen gespeeld met in totaal 10 winlijnen.

Inzet 15 gebruikt behalve de onderste set rollen ook de eerste 3 rollen van de bovenste set. Bovenop de 10 winlijnen van inzet 10, worden nog eens 5 winlijnen actief voor een totaal van 15 winlijnen.

Bij de maximale inzet van 20 credits worden alle rollen actief met een totaal van maar liefst 20 winlijnen. Er kan in een enkele spin tot wel 800 credits gewonnen worden!