Golden Streak

gokkast Golden StreakSpeel Golden Streak in fullscreen

De Golden Streak fruitautomaat heeft maar liefst 3 spelonderdelen. Het basispel, het NO-LOSE-BET5-spel en het NO-LOSE-BET10-spel. Daarbij kan in het clubspel nog eens een bonusspel geactiveerd worden die tot 10 gratis spins met een gegarandeerde winnende combinatie kan geven.

Basisspel

Gewonnen punten kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden via de TAKE-WIN-knop, naar de spaarmeters verplaatst worden via de SAVE-knop of gegokt worden met de GAMBLE-knop. De autoholdfunctie zet automatisch gunstige combinaties vast, die met de RESET-knop eventueel weer vrijgegeven kunnen worden.

NO LOSE Spel

Bij voldoende punten op de spaarmeters kan het NO-LOSE-spel gespeeld worden met inzet 5 of 10 credits. Hiervoor wordt telkens ook 1 credit van de creditmeter gehaald. Deze wordt eerst gebruikt om een beperkte basisspel te spelen.

De beperking is dat de wintabel gelimiteerd wordt tot enkel de combinaties van 3 identieke symbolen. Win je niets dan verlies je ook niets. De NO-LOSE-credit wordt vervolgens toegevoegd aan de spaarmeter, bij nogmaals drukken op de START-knop. Daarna start het clubspel.

Het clubspel wordt gespeeld op 5 winlijnen, met uitzondering van de GOLDEN-STREAK-symbolen, die bij inzet 10 kriskras een extra feature activeren. Bij de verschillende inzetmogelijkheden in het clubspel hoort verder hetzelfde prijstabel.

Golden Streak Bonusspel

Tijdens het clubspel met inzet 10 credits kan een bonusspel geactiveerd worden met drie GOLDEN-STREAK-symbolen die kriskras in beeld moeten verschijnen. Er worden dan tot een maximum van 10 gratis spins gegeven met een gegarandeerde winnende combinatie!