Graffiti

gokkast GraffitiSpeel Graffiti in fullscreen

Onze Graffiti gokkast heeft een basisspel met 3 rollen en een clubspel met 4 rollen. In het clubspel kun je met inzetten van 4, 8 of 16 credits spelen. De fruitladder is een extra feature in het basisspel.

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin en speelt op 1 winlijn. Gewonnen credits kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden via de TAKE-WIN-knop, naar het clubspel verplaatst worden via de TO-SUPERMETER-knop of gegokt worden via de HEAD/TAIL-functie tot maximaal 200 credits.

Fruitladder

Verder is er in het basisspel een fruitladder actief. Hierop kunnen symbolen gespaard worden die uiteindelijk een prijs kunnen opleveren. De symbolen dienen op volgorde van de ladder te verschijnen op de winlijn op rol 1, 2 of 3.

Na het oplichten van het CITROEN-symbool op de ladder, wordt de CLIMB-feature geactiveerd. Deze feature kan stappen op de ladder opleveren. Vanaf het DRUIF-symbool kunnen de bijbehorende prijzen genomen worden.

Bij een winnende combinatie in het basisspel doven de gespaarde symbolen op de ladder en moet het sparen opnieuw beginnen.

Gokkast Graffiti Clubspel

Met de CHOOSE-BET-knop kan het clubspel gestart worden en tevens de inzet bepaald worden. Er kan gespeeld worden met inzet 4, 8 of 16 credits.

Bij inzet 4 credits wordt er gespeeld op 5 winlijnen, bij inzet 8 draait ook de vierde rol mee en speel je op 10 winlijnen. Bij inzet 16 credits speel je ook op 10 winlijnen, maar met een hogere prijzenschema.

De credits in de supermeter kunnen naar de creditmeter in het basisspel verplaatst worden via de TAKE-WIN-knop.