Gokkast Grand Prix

gokkast Grand PrixSpeel Grand Prix in fullscreen

Gokkast Grand Prix is een unieke automaat met een basisspel, een clubspel en een bonus feature. In het clubspel zijn inzetten van 4 of 8 credits mogelijk.

Basisspel

Hier wordt gespeeld voor 1 credit per spin. Gewenste rollen kunnen vastgehouden worden met de desbetreffende HOLD-knoppen. Met de RESET-knop kunnen vastgehouden rollen eventueel weer vrijgegeven worden.

Gewonnen credits kunnen worden genomen via de COLLECT-knop, verplaatst naar de clubmeter via de TO-CLUB-knop en verdubbeld via de gokfunctie (AUTO/HELM-knoppen) tot maximaal 200 credits.

Gokkast Grand Prix Bonusspel

Deze feature speelt zich af in het basisspel en bestaat uit een bonuscounter en een bonusmeter. Voor elke F1-auto op een winlijn wordt de bonusmeter gevuld met 4 credits, elke kriskras combinatie van F1-auto’s op elke rol levert een mysterieprijs op voor de bonusmeter. De meter gaat tot maximaal 200 credits.

Elke spin dat er geen prijs wordt gewonnen in het basisspel, loopt de bonuscounter een getal terug van 12 naar 0. Zodra de 0 is bereikt, veranderen de credits op de bonusmeter in gewonnen credits. Alle getallen lichten echter weer op zodra er een F1-auto op een winlijn verschijnt of bij 3 kriskras F1-auto’s.

Clubspel

Bij voldoende punten op de clubmeter kan het clubspel gestart worden. Met de CHANGE-BET-knop kan gekozen worden met welke inzet gespeeld wordt. Er kan gespeeld worden met inzet 4 of 8 credits, waarbij inzet 8 een hogere wintabel heeft.

Het unieke aan dit clubspel is dat de rollen maar liefst 5x achtereenvolgens vastgehouden kunnen worden. Ook in het geval dat er een prijs gewonnen is, kunnen alle rollen alsnog vastgehouden worden, zodat de prijs meerdere malen herhaald kan worden. Een prijs van 200 credits kan dus in principe 5x herhaald worden voor een totaal van 1200 credits!

Het clubspel en het basisspel kunnen door elkaar gespeeld worden zolang er voldoende credits aanwezig zijn. Via de TAKE-CLUBMETER-knop kunnen de credits vanaf het clubspel naar het basisspel verplaatst worden.