Happy Hour

gokkast Happy HourSpeel Happy Hour in fullscreen

Gokkast Happy Hour heeft een simpele basisspel, een clubspel dat gespeeld kan worden met 5 of 10 credits en een bonusspel.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Er zijn geen mysterieprijzen te winnen en er is ook geen spaarsysteem of gokfunctie aanwezig.

Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig de gewenste rollen vast te houden. Met de RESET-knop kunnen vastgehouden rollen weer vrijgegeven worden.

Gewonnen credits kunnen naar de creditmeter verplaatst worden via de COLLECT-knop of naar de clubmeter met de START-knop.

Clubspel

Het clubspel kan gespeeld worden met een inzet van 5 of 10 credits, waarbij telkens 1 credit van de creditmeter wordt gehaald. Er zijn in het clubspel 5 winlijnen actief.

Met de CHOOSE-BET-knop kan gekozen worden voor het basisspel of het clubspel en tevens de hoogte van de inzet. Via de CHOOSE-METER-knop kan een spaarmeter gekozen worden en met de TAKE-METER-knop kunnen credits van de betreffende meter naar de creditmeter verplaatst worden.

Gokkast Happy Hour Bonusspel

Bij inzet 10 kan het Happy Hour bonusspel geactiveerd worden door 3 ZANDLOPER-symbolen op een winlijn. Deze zijn goed voor in ieder geval 100 credits en via de bonusklok kan deze prijs verhoogd worden met telkens 100 credits tot een maximum van maar liefst 10.000 credits!