Heatwave

gokkast HeatwaveSpeel Heatwave in fullscreen

Gokkast Heatwave, ook wel bekend als Hot Spinner, heeft een basisspel, een clubspel en een bonusgame. Bovendien is er in het basisspel een SPIN-A-WIN-rad actief, dat een mysterieprijs kan opleveren.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Gewonnen credits kunnen naar de creditmeter verplaatst worden via de COLLECT-knop, naar de clubmeter via de TO-CLUBMETER-knop of gegokt worden via de HEAD/TAIL-knoppen.

View a Win

Na elke spin in het basisspel, draait het SPIN-A-WIN-rad. Als het rad op het rode vlak stopt, dan beginnen alle symbolen op de rollen in het basisspel te knipperen. Door op de startknop te drukken blijft er 1 symbool opgelicht en draaien de rollen naar een winnende combinatie van 2 of 3 van dat symbool. In principe is het een mysterieprijs.

Clubspel

Het clubspel kan gekozen worden via de CHOOSE-BET-knop. Hier wordt gespeeld met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits en op 5 winlijnen. Hoe hoger de inzet, hoe hoger de prijzen.

Tussen inzet 5 en 10 credits is het verschil dat bij de laatstgenoemde inzetkeuze het HEATWAVE-symbool op de middelste rol wild is. Dat wil zeggen dat het voor elk ander symbool telt.

Bij een inzet van 20 of 40 credits is het HEATWAVE-symbool wild op alle rollen en wordt er meer kans gemaakt op het bonusspel.

Gokkast Heatwave Bonusspel

De bonusgames kunnen worden geactiveerd volgens het prijzenschema in het clubspel. Afhankelijk van de inzet worden er een aantal bonusgames gegeven, waarbij elke game goed is voor 100 credits. In het bonusspel kunnen de prijzen oplopen tot wel 1000 credits, indien voor de maximale inzet is gekozen.