Hellraiser

gokkast HellraiserSpeel Hellraiser in fullscreen

Gokkast Hellraiser, ook wel bekend als Devil’s Lair, bestaat uit 4 rollen waar zowel het basisspel als het clubspel gebruik van maken. Het Hellraiser bonusspel kan bij inzet 5, 10 of 20 credits geactiveerd worden.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 2 winlijnen. Dit houdt in dat winnende combinaties van links naar rechts en rechts naar links gelden. Drie BEL-symbolen geven kriskras in beeld volgens wintabel een prijs van 40 credits. Gewonnen credits kunnen via de RESET-knop verplaatst worden naar de creditmeter. Via de TO-CLUBMETER-knop worden ze verplaatst naar de clubmeter en via de HEAD/TAIL-knoppen kunnen ze verdubbeld worden.

Clubspel

In het clubspel kan gespeeld worden met een inzet van 5, 10 of 20 credits. Bij een hogere inzet zijn de te winnen prijzen ook hoger. Bovendien zijn bij inzet 10 en 20 credits meer winlijnen actief..

Inzet 5
Bij deze inzet draaien de eerste 3 rollen en wordt er gespeeld op 5 winlijnen. Drie BEL-symbolen kriskras in beeld start de bonus feature met 50 gewonnen credits en 2 duivels.

Inzet 10
Bij inzet 10 credits wordt gespeeld op 4 rollen met 10 winlijnen. Drie BEL-symbolen kriskras op 3 aansluitende rollen activeert de bonus feature met 50 gewonnen credits en 2 duivels.

Inzet 20
Dit is de maximale inzet en wordt ook gespeeld op 4 rollen met 10 winlijnen. Behalve een hogere wintabel heeft deze inzetkeuze nog een voordeel ten opzichte van de andere inzetten. Bij activatie van het bonusspel wordt er namelijk 100 credits gewonnen en maar liefst 4 duivels.

Gokkast Hellraiser Bonusspel

Zodra dit spel geactiveerd wordt, lichten 2 of 4 duivels (afhankelijk van de inzet) op. De opgelichte duivels aan de rechterzijde worden gedoofd door DUIVEL-symbolen die in beeld verschijnen. Het bonusspel stopt wanneer alle duivels gedoofd zijn. Wordt er tussentijds echter een prijs gewonnen, dan lichten de reeds gedoofde duivels weer op. Zo kan het lucratieve bonusspel steeds verlengd worden.