High Alert

gokkast High AlertSpeel High Alert in fullscreen

Gokautomaat High Alert, ook bekend onder de naam Red Alert, heeft 3 rollen voor het basisspel en 3 rollen voor het clubspel, waarbij zeer hoge prijzen te winnen zijn.

Basisspel

Het basisspel wordt op de onderste 3 rollen gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Uitzondering hierop zijn de VRAAGTEKEN-symbolen, die kriskras een mysterieprijs geven. Een VRAAGTEKEN-symbool op de eerste en tweede rol geeft een mysterieprijs van minimaal 2 credits. Is er op elke rol een VRAAGTEKEN-symbool in zicht, dan wordt er een mysterieprijs van minimaal 8 credits gegeven.

De autoholdfunctie in het basisspel houdt gunstige posities van rollen vast voor een grotere winkans op de volgende spin. Vastgehouden rollen kunnen eventueel vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden via de kop- en muntfunctie (de HEAD- en TAIL-knoppen) tot een maximum van 200 credits. Ze kunnen ook aan de creditmeter toegevoegd worden middels de COLLECT-knop of aan de clubmeter middels de TO-CLUBMETER-knop.

Gokkast High Alert Clubspel

Door op de CHOOSE-BET-knop te drukken, kan er geschakeld worden tussen het basisspel en het clubspel met de verschillende inzetkeuzes. Het clubspel kan gespeeld worden met 4 verschillende inzetkeuzes, namelijk met 5, 20, 40 en 50 credits. Bij alle inzetkeuzes wordt er op de bovenste 3 rollen gespeeld en op 5 winlijnen.

Bij elke inzet in het clubspel hoort een eigen prijzentabel, behalve bij inzet 40 credits en 50 credits. Deze hebben hetzelfde prijzentabel, maar bij inzet 50 credits wordt er een extra feature geactiveerd zodra er 3 HIGH-ALERT-symbolen op een winlijn verschijnen.

High Alert Feature

Bij 3 HIGH-ALERT-symbolen op een winlijn tijdens inzet 50 credits in het clubspel worden vrije spelen geactiveerd. De rollen draaien net zolang door totdat er een prijs van tussen de 200 en 4000 credits gewonnen wordt. (zie het HIGH ALERT prijzentabel)

Verplaats credits van de clubmeter per pot naar de creditmeter via de COLLECT-knop.