Hi-Lo Cash

gokkast Hi-Lo CashSpeel Hi-Lo Cash in fullscreen

Gokkast Hi-Lo Cash is een automaat met 4 rollen, waar zowel het basisspel als het clubspel gebruik van maken. Het unieke aan deze automaat is het High Low Bonusspel.

Basisspel

Het basisspel is heel simpel en wordt gespeeld op 1 winlijn en voor 1 credit per spin. De HI-LO-CASH-symbolen geven een mysterieprijs bij een winnende combinatie.

Gewonnen credits worden via de TO-CLUBMETER-knop naar de clubmeter verhuisd, maar kunnen desgewenst naar de creditmeter worden gehaald in porties van 10 credits met de WIN-TO-CREDITS-knop.

Clubspel

Bij voldoende punten kan het clubspel gespeeld worden. Er kan gespeeld worden met een inzet van 5 of 10 credits, hiervan wordt telkens 1 credit van de creditmeter gehaald, de rest van de clubmeter. Gebruik de SELECT-BET-knop om te kiezen tussen het basisspel en het clubspel met de bijbehorende inzetkeuze.

Inzet 5
Met deze inzet wordt er gespeeld op 3 rollen met 5 winlijnen en met een hogere prijzenschema. Bovendien kan het HI-LO-bonusspel geactiveerd worden door 3 HI-LO-CASH-symbolen op winlijn.

Inzet 10
Bij deze inzet doet de vierde rol ook mee en wordt er gespeeld op 10 winlijnen. Ook hier kan het bonusspel geactiveerd worden door 3 HI-LO-CASH-symbolen op winlijn. Als er 4 van deze symbolen op winlijn verschijnen wordt het bonusspel geactiveerd met als extra bonus een schot op de ladder.

Gokkast Hi-Lo Cash Bonusspel

Zodra dit spel is geactiveerd, zal de rol met speelkaarten gaan draaien. Met de START-knop wordt er een kaart als uitgangspositie gekozen, daarna kan er met de HIGH- en LOW-knoppen worden voorspeld of de volgende kaart een hogere of lagere waarde zal hebben.

Elke juiste voorspelling zorgt ervoor dat je een stap op de ladder maakt, waarbij elk vraagteken op de ladder een mysterieprijs geeft van 10 tot 100 punten. Wanneer de volgende kaartwaarde identiek is aan de voorgaande, dan wint de speler.

Telkens wanneer een positie met SAVE is bereikt, zijn de tot dan gewonnen punten zeker gesteld.

Joker & Other Card

Met de JOKER-knop kan een joker worden ingezet, waarmee de volgende kaart altijd geldt als winnende kaart. Met de OTHER-CARD-knop kan voor de laatst getrokken kaart een nieuwe kaart getrokken worden.

De symbolen onder de JOKER-knop en de OTHER-CARD-knop lichten op wanneer deze in beeld staan op de winlijn met HI-LO-CASH-symbolen tijdens de activatie van het bonusspel.

Na een verkeerde voorspelling in het bonusspel of bij het bereiken van de laatste SAVE worden alle vergaarde punten in het display zichtbaar bij elkaar opgeteld. Ze worden dan verhuisd naar de clubmeter.