Hold It

gokkast Hold It

Speel Hold It in fullscreen

Gokkast Hold It is ook wel bekend als Keep it. Deze speelautomaat heeft een speciale functie in het clubspel, waaraan het zijn naam heeft te danken. De HOLD-IT-symbolen spelen hierbij een grote rol. Verder bestaat deze gokkast uit 4 rollen, waarop zowel het basisspel als het clubspel op wordt gespeeld. Het basisspel is van alle standaardopties voorzien, inclusief autoholdfunctie en gokfunctie. Het clubspel heeft 2 verschillende inzetten, waarbij de maximale inzet van 10 credits per spin de Hold It feature activeert.

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin en wordt gespeeld op 4 rollen met 1 winlijn. De ingebouwde autoholdfunctie houdt automatisch goede posities van rollen vast voor een grotere winkans. Gewenste rollen kunnen eventueel ook handmatig vastgehouden worden door de HOLD-knoppen te gebruiken. Vastgehouden rollen kunnen met de RESET-knop weer vrijgegeven worden.

Gewonnen credits kunnen aan de clubmeter toegevoegd worden met de TO-CLUBMETER-knop of aan de creditmeter met de COLLECT-knop. Om met de credits te gokken, kunnen de HEAD- en TAIL-knoppen gebruikt worden.

Clubspel

Gebruik de CHOOSE-BET-knop om tussen het basisspel en het clubspel te schakelen. Het clubspel kan gespeeld worden met inzet 5 of 10 credits per spin. Hiervoor worden 4 rollen gebruikt met 10 winlijnen. Voor beide inzetten geldt dezelfde prijstabel. Bij inzet 10 wordt echter de HOLD-IT-functie geactiveerd.

Hold It Feature

Als de Hold It feature actief is, tellen de de HOLD-IT-symbolen als elk ander symbool om een winnende combinatie te maken. Wordt er bij de eerste spin geen winnende combinatie mee gemaakt, dan wordt elk HOLD-IT-symbool 1 keer vastgehouden. Zo wordt de kans groter dat er een prijs wordt gewonnen met deze jokers.

Met de COLLECT-knop kunnen credits van de clubmeter naar de creditmeter verplaatst worden.