Holdtimer

gokkast HoldtimerSpeel Holdtimer in fullscreen

Gokautomaat Holdtimer is onderdeel van de Timer-reeks met bekende gokkasten als MultiTimer, OldTimer, StepTimer, TwinTimer en WildTimer. Gokkast HoldTimer heeft een holdfunctie in het clubspel, wat een bijzonder kenmerk is voor fruitautomaten uit deze reeks.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Uitzondering hierop zijn de STER-symbolen, die kriskras 20 punten opleveren. Gewonnen prijzen kunnen naar de clubmeter worden verplaatst via de START-knop of naar de creditmeter via de COLLECT-knop.

De autoholdfunctie houdt gunstige posities van rollen automatisch vast voor een hogere winkans op de volgende spin. Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig rollen vast te houden. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gokkast Holdtimer Clubspel

Bij voldoende punten kan het clubspel gespeeld worden. Deze kan geactiveerd worden via de CHOOSE-GAME-knop. Met deze knop kan tevens de inzet bepaald worden.

In het clubspel zijn inzetten van 5 of 10 credits mogelijk en wordt er op 5 winlijnen gespeeld. Bij inzet 10 is de holdfunctie in het clubspel actief en worden rollen bij aantrekkelijke combinaties automatisch vastgehouden. Met de RESET-knop kunnen vastgezette rollen eventueel weer vrijgegeven worden.

Punten boven de 200 op meters in het clubspel gaan bij dit spel niet verloren, wel worden puntenaantallen van 200 of meer automatisch op de creditmeter bijgeteld.