Hot & Cold

gokkast Hot & ColdSpeel Hot & Cold in fullscreen

Gokkast Hot & Cold heeft een basisspel en een clubspel met 3 verschillende inzetmogelijkheden. Er is een bonusspel aanwezig die bij inzet 10 of 20 geactiveerd kan worden. Bovendien kunnen er leuke prijzen gewonnen worden door lijnen te sparen in de matrix.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin en met 1 winlijn. Hiervoor worden de onderste rollen gebruikt.

De autoholdfunctie houdt automatisch gunstige posities van rollen vast voor een hogere winkans. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop. Houdt handmatig rollen vast door de HOLD-knoppen te gebruiken.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden met de HEAD- en TAIL-knoppen of gespaard worden op de clubmeter met de TO-CLUBMETER-knop. Gebruik de COLLECT-knop om de credits aan de creditmeter toe te voegen.

Matrix

Telkens wanneer er een HOT- of COLD-symbool in zicht verschijnt tijdens het basisspel, wordt het betreffende symbool in de matrix opgelicht. Er kunnen lijnen in de matrix gemaakt worden door 3 dezelfde symbolen op rij.

Hoe meer lijnen er gemaakt worden, hoe hoger de prijs. Vanaf 1 lijn kan de prijs gepakt worden met de TAKE-MATRIX-knop. Er kunnen maximaal 8 lijnen gemaakt worden met een bijbehorende prijs van maar liefst 200 credits!

Let op: Alle opgelichte symbolen in de matrix verdwijnen bij een winnende combinatie tijdens het basisspel. Er zal dan opnieuw gespaard moeten worden. Houdt de matrix en de prijzen dus in de gaten.

Clubspel

Gebruik de CHOOSE-BET-knop om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel. Met deze knop wordt tevens de inzet van het clubspel bepaald. Het clubspel kan met inzet 5, 10 of 20 credits per spin gespeeld worden. Hiervoor worden de bovenste drie rollen met 5 winlijnen gebruikt.

Het WILD-symbool telt voor elk ander symbool behalve het DUIVEL-symbool.

Tijdens inzet 10 en 20 credits per spin kan het bonusspel geactiveerd worden. Hiervoor moeten er 3 HOT-symbolen gespaard worden. Telkens wanneer er een HOT-symbool op een rol verschijnt, zal het corresponderende lampje oplichten. Alle opgelichte lampjes worden gedoofd bij een gewonnen prijs. Het bonusspel wordt gestart, zodra alle lampjes opgelicht zijn.

Gokkast Hot & Cold Bonusspel

Het bonusspel wordt gestart met 50 credits op de FIRE-meter en 2 opgelichte DUIVEL-lampjes, als er met inzet 10 gespeeld werd tijdens het clubspel. Werd het clubspel geactiveerd bij inzet 20, dan wordt er gestart met 100 credits en 4 opgelichte DUIVEL-lampjes.

De inzet in het bonusspel is hetzelfde als de gekozen inzet tijdens het clubspel. De prijstabel die bij het bonusspel hoort is echter veel lucratiever.

Elk DUIVEL-symbool in zicht zal een opgelichte DUIVEL-lampje doven, maar is tegelijkertijd goed voor 10 of 20 credits. Alle DUIVEL-lampjes zullen bij een gewonnen prijs weer opgelicht worden. Het bonusspel stopt wanneer alle lampjes gedoofd zijn of als er geen credits meer op de FIRE-meter staan. De eventuele gewonnen credits zullen dan naar de clubmeter verplaatst worden.

Er kan ook gekozen worden om zelf het bonusspel te stoppen. Gebruik hiervoor de STOP-COLD-HOT-AT-LOSING-SPIN-knop. Er zal dan een gratis spin volgen. Als er geen prijs gewonnen wordt, dan zal het spel stoppen. Wordt er wel een prijs gewonnen, dan gaat het spel door.

Gebruik de TAKE-CLUBMETER-knop om credits van de clubmeter naar de creditmeter te verplaatsten.