Hot Rod Crazy

gokkast Hot Rod CrazySpeel Hot Rod Crazy in fullscreen

Gokkast Hot Rod Crazy bestaat uit 4 rollen waarop zowel het basisspel als het clubspel gespeeld wordt. Er kan in het clubspel met inzet 5, 10, 20 en 40 credits per spin gespeeld worden. Het bonusspel kan tijdens inzet 20 of 40 credits geactiveerd worden.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 4 rollen met 1 winlijn. Winnende combinaties kunnen echter gemaakt worden op zowel de eerste 3 als de laatste 3 rollen. Mysterieprijzen kunnen gewonnen worden door een winnende combinatie van KERS-symbolen.

Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden voor een hogere winkans. Gewenste rollen kunnen ook handmatig vastgehouden worden met de HOLD-knoppen. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden met de HEAD- en TAIL-knoppen, of aan de clubmeter toegevoegd worden met de TO-CLUBMETER-knop. Voeg ze aan de creditmeter toe met de COLLECT-knop.

Clubspel

Het clubspel kan bereikt worden via de CHOOSE-BET-knop. Met deze knop wordt tevens de inzet van het clubspel bepaald. Er kan met inzet 5, 10, 20 of 40 credits per spin gespeeld worden tijdens het clubspel. Hiervoor worden dezelfde rollen gebruikt als het basisspel. Winnende combinaties mogen kriskras gemaakt worden, ze hoeven dus niet op een winlijn te verschijnen.

Bij inzet 5 worden alleen de eerste 3 rollen gebruikt, vanaf inzet 10 worden alle rollen gebruikt en kunnen er meer winnende combinaties gemaakt worden.

Tijdens inzet 20 of 40 credits kan het bonusspel geactiveerd worden. Bij inzet 20 zijn hiervoor 2 opgelichte HOT-ROD-symbolen nodig, bij inzet 40 slechts 1 opgelicht HOT-ROD-symbool. Om een HOT-ROD-symbool op te lichten, moet deze op de winlijn van de vierde rol verschijnen.

Gebruik de TAKE-CLUBMETER-knop om credits van de clubmeter naar de creditmeter te verplaatsten.

Gokkast Hot Rod Crazy Bonusspel

Het bonusspel van Hot Rod Crazy heet Mad Tuning. Hiermee kunnen zeer hoge prijzen gewonnen worden. De hoofdprijs is maar liefst 1000 credits!

Zodra het spel geactiveerd wordt, zal automatisch een van de prijzen gewonnen worden.