Hot Spinner

gokkast Hot SpinnerSpeel Hot Spinner in fullscreen

Gokkast Hot Spinner bestaat uit een basisspel en een clubspel met elk een eigen set rollen. Het Spin-a-Win-bonusspel is een leuk extraatje in het basisspel.

Basisspel

Het basisspel wordt op de onderste rollen gespeeld voor 1 credit per spin. Er is een winlijn waarop de winnende combinaties gemaakt moeten worden.

De autoholdfunctie houdt automatisch gunstige posities van rollen vast voor een hogere winkans. Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig gewenste rollen vast te houden. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gewonnen credits kunnen met de HEAD- en TAIL-knoppen gegokt worden of op de clubmeter gespaard worden met de TO-CLUBMETER-knop. Met de COLLECT-knop worden de credits aan de creditmeter toegevoegd.

Spin a Win

Het Spin-a-Win-rad wordt na elke spin in het basisspel gedraaid. Er wordt een gegarandeerde prijs gewonnen, als het rad op de toppositie stopt. Alle zichtbare symbolen op de rollen in het basisspel zullen dan gaan knipperen. Druk op de START-knop om een symbool te kiezen. Zodra een symbool is gekozen zullen de rollen naar een gegarandeerde prijs met het betreffende symbool draaien.

Clubspel

Gebruik de CHOOSE-BET-knop om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel. Met deze knop kan ook de inzet bepaald worden van het clubspel. Er kan in het clubspel met inzet 5, 10, 20 of 40 credits per spin gespeeld worden. Hiervoor worden de bovenste rollen gebruikt met 5 winlijnen.

Het HOT-SPINNER-symbool speelt de rol van joker. Dit betekent dat dit symbool voor elk ander symbool telt, indien een winnende combinatie gemaakt kan worden. Bij inzet 10 is dit symbool actief op rol 2. Bij inzet 20 en 40 is dit symbool actief op alle rollen en is de kans op een winnende combinatie het grootst.

Bij elke inzetkeuze hoort een eigen prijstabel. Deze wordt automatisch opgelicht zodra de inzet gekozen is. Bepaalde winnende combinaties geven recht op bonusgames, die zeer lucratief zijn.

Gokkast Hot Spinner Bonusgame

De bonusgame wordt gestart zodra een bepaalde winnende combinatie in het clubspel wordt gemaakt. Er wordt een leuke prijs gewonnen die eventueel meerdere keren herhaald kan worden. Hoe hoog de prijs is en hoeveel bonusgames er worden gegeven, hangt af van de inzet en de winnende combinatie. Druk op de START-knop om elke prijs te innen.