Gokkast Hotshot

Gokkast HotShot is een automaat met een basisspel en een clubspel. Beide spelen op 3 rollen met 5 winlijnen. In het clubspel kan de HotShot bonus feature geactiveerd worden. Deze gokkast staat bekend om de club spel. Probeer het eens!

Basisspel

Standaard wordt met het basisspel begonnen. Hier wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Uitzondering hierop is het KROON-symbool, dat kriskras telt.

De ingebouwde autoholdfunctie houdt automatisch gunstige posities van rollen vast. Dit zorgt voor een grotere winkans op de volgende spin. Gebruik de HOLD-knoppen om rollen handmatig vast te houden. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gewonnen punten kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-WIN-knop. Deze kunnen vervolgens naar de clubmeter verplaatst worden met de START-knop. Daarna kunnen de punten gegokt worden met de GAMBLE-knop.

Credits van de verschillende potten kunnen geselecteerd worden met de CHOOSE-BANK-knop. Verplaats deze vervolgens naar de creditmeter met de COLLECT-WIN-knop.

Gokkast HotShot Clubspel

Bij voldoende punten kan het clubspel gespeeld worden. Deze kan geactiveerd worden door de CHOOSE-GAME-knop. Met de BET-5-10-20 knop kan overigens de inzet voor het clubspel gekozen worden. Er zijn inzetten van 5, 10 of 20 credits mogelijk, waarbij een hogere inzet ook hogere prijzen betekent.

Wanneer er 200 credits of meer op een meter staan, dan worden deze automatisch naar de creditmeter verplaatst.

HotShot Bonusspel

Dit bonusspel kan geactiveerd worden in het clubspel. Afhankelijk van de inzet kan er tot 3 keer toe geschoten worden op de prijzenladder. Dit gebeurt met de START-knop.

De activatie van het bonusspel hangt ook af van de gekozen inzet in het clubspel:

  • Bij inzet 5 wordt het bonusspel door 3 gele HOTSHOT-symbolen (1 kogel) geactiveerd.
  • Bij inzet 10 tellen ook 3 oranje HOTSHOT-symbolen (2 kogels).
  • Bij inzet 20 activeren bovendien 3 rode HOTSHOT-symbolen (3 kogels) het bonusspel.