Hottimer

Gokkast Hottimer bestaat uit een basisspel en een clubspel die elk hun eigen set van rollen gebruiken. Het clubspel heeft een HOTWIN-feature, waarmee gegarandeerde prijzen gewonnen kunnen worden.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op de onderste 3 rollen voor 1 credit per spin. Winnende combinaties moeten op de winlijn gemaakt worden, met uitzondering van de STER-symbolen die kriskras goed zijn voor 20 credits.

Er is een autoholdfunctie ingebouwd, die gunstige posities van rollen automatisch vasthoudt. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop. Gebruik de HOLD-knoppen om rollen handmatig vast te houden.

Gewonnen credits kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop of aan de clubmeter met de SAVE-knop.

Gokkast Hottimer Clubspel

Gebruik de CHOOSE-BET-knop om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel. Met deze knop kan ook de inzet in het clubspel bepaald worden.

Het clubspel gebruikt de bovenste set van 3 rollen met 5 winlijnen. Er kan met inzet 5 of 10 credits per spin gespeeld worden. Elke inzet heeft een eigen prijstabel. Hoe hoger de inzet, hoe hoger de prijzen.

Hotwin feature

Wanneer er een prijs wordt gewonnen tijdens het clubspel, is er een kans dat de HOTWIN-feature wordt geactiveerd. Er wordt dan gedraaid naar een gegarandeerde prijs. Dit kan enkele keren herhaald worden en gebeurt willekeurig,