Jolly Joker

gokkast Jolly JokerSpeel Jolly Joker in fullscreen

Gokkast Jolly Joker is een 3-rollen automaat met een basisspel en een clubspel. De supermeter in het clubspel heeft een maximum van maar liefst 1000 credits.

Basisspel

Hier wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. De JOKER telt kriskras en levert een mysterieprijs op van maximaal 200 credits, mits deze op rollen 1 en 2, of 1, 2, en 3 verschijnen.

Gewonnen prijzen zijn te innen via de COLLECT-knop, te verdubbelen tot maximaal 200 credits via de HEAD/TAIL-feature, of naar het clubspel te verplaatsen via de TO-SUPERMETER-knop.

Er is ook een spaarbank aanwezig waarop gewonnen credits gezet kunnen worden. Dit gebeurt met de SAVE-knop. Hoe meer credits van hetzelfde aantal er in de spaarbank staan, hoe hoger het maximum aantal te winnen credits er in het clubspel wordt, met een maximum van 1000 credits. Om gespaarde credits naar het clubspel te plaatsen, dient op de CHOOSE-WINBANK-knop en vervolgens op de TO-SUPERMETER-knop geklikt te worden.

Gokkast Jolly Joker Clubspel

Bij voldoende gewonnen credits kan het clubspel gestart worden. Er dan gekozen worden tussen 2 inzetten, namelijk inzet 4 of 20 credits per spin.

Bij inzet 4 credits leveren alle kriskras combinaties een prijs op.

Bij inzet 20 credits wordt er een ander prijzenschema geactiveerd. Ook hier gelden alle wincombinaties kriskras en iedere JOKER levert bij deze inzet een mysterieprijs op van maximaal 200 credits. Dit kan per spin oplopen tot een prijs van maar liefst 600 credits.

Als de supermeter het maximaal aantal toegestane credits bereikt, worden alle gewonnen credits naar het basisspel verhuisd. Credits op de supermeter kunnen handmatig verplaatst worden naar het basisspel via de COLLECT-knop.