Jolly Roger

gokkast Jolly RogerSpeel Jolly Roger in fullscreen

Gokkast Jolly Roger is een leuke fruitautomaat met een basisspel en een clubspel. De fruitladder in het basisspel zorgt voor extra vermaak en kans op leuke prijzen.

Basisspel

Het basisspel wordt op de onderste rollen gespeeld. Er wordt gespeeld voor 1 credit per spin en met 1 winlijn.

Gunstige posities van rollen worden door de autoholdfunctie automatisch vastgehouden voor een hogere winkans. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop. Gewenste rollen kunnen handmatig vastgehouden worden met de HOLD-knoppen.

Met de HEAD- en TAIL-knoppen kunnen gewonnen credits gegokt worden. Gebruik de SAVE-knop om de credits op de clubmeter te sparen of de COLLECT-knop om ze aan de creditmeter toe te voegen.

Gokkast Jolly Roger Bonusspel

Er is in het basisspel een bonusspel aanwezig in de vorm van een fruitladder. Op de fruitladder moeten symbolen op volgorde gespaard worden. Hoe meer symbolen compleet zijn op de fruitladder, hoe hoger de prijs. Gebruik de TAKE-FRUITLADDER-knop om de aangegeven prijs op de fruitladder te innen.

De symbolen op de spaarkaart worden opgelicht, zodra ze op de rollen in het basisspel verschijnen. Er wordt ten minste een symbool op de fruitladder opgelicht als er 3 STUURWIEL-symbolen in zicht zijn. Alle opgelichte symbolen op de fruitladder worden gedoofd bij een gewonnen prijs.

Clubspel

De CHOOSE-BET-knop kan gebruikt worden om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel. Met deze knop kan tevens de inzet in het clubspel bepaald worden. Er kan in het clubspel met inzet 4, 8 of 16 credits per spin gespeeld worden. Hiervoor worden de bovenste rollen gebruikt.

Inzet 4 gebruikt 3 rollen met 5 winlijnen en heeft dezelfde prijstabel als inzet 8.

Inzet 8 wordt gespeeld met 10 winlijnen op 4 rollen.

Inzet 16 is de maximale inzet en gebruikt ook 4 rollen met 10 winlijnen, maar heeft een aparte prijstabel met hogere prijzen.