Kameleon

gokkast KameleonSpeel Kameleon in fullscreen

Gokkast Kameleon is een automaat met een basisspel en een clubspel. In beide spellen wordt er gespeeld op 3 rollen. Het clubspel heeft inzetten van 5 en 10 credits.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op 1 winlijn en voor 1 credit per spin.

Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig rollen vast te houden. De autoholdfunctie houdt automatisch gunstige posities van rollen vast voor een grotere winkans op de volgende spin. Vastgehouden rollen kunnen weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gewonnen credits kunnen naar de creditmeter verplaatst worden via de TAKE-WIN-knop, naar de clubmeter via de START-knop of gegokt worden met de GAMBLE-knop.

Gokkast Kameleon Clubspel

Bij voldoende punten kan het clubspel gespeeld worden. Hier zijn inzetten van 5 of 10 credits mogelijk. Er wordt telkens 1 credit van de creditmeter gehaald.

In het clubspel zijn 5 winlijnen actief. Bij inzet 10 tellen ook de kleuren mee die achter alle symbolen staan afgebeeld en hiervoor geldt een extra wintabel. Op de middelste rol in het clubspel bevindt zich het KAMELEON-symbool. Dit symbool telt voor ieder ander symbool, maar tevens voor iedere kleur bij inzet 10 credits.

Wanneer er 200 credits of meer op een spaarmeter zijn verzameld dan verhuizen de punten van die spaarmeter automatisch naar de creditmeter. Gewonnen punten die het aantal van 200 overschrijden gaan hier niet verloren. Punten in het clubspel kunnen met de COLLECT-knop naar de creditmeter worden gehaald. De spaarmeter van de hoogste meter wordt het eerst gebruikt. Met de CHOOSE-GAME-knop kan ook weer voor het basisspel gekozen worden.