Keep It

gokkast Keep It

Speel Keep It in fullscreen

Fruitautomaat Keep It, ook wel bekend als Hold It, is een kast dat bestaat uit een basisspel en een clubspel. Beide spellen worden op dezelfde 4 rollen gespeeld. Er zijn wel verschillende prijzentabellen voor het basisspel en het clubspel.

Basisspel

In het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Er is een autoholdfunctie ingebouwd die gunstige posities van rollen automatisch vasthoudt voor een grotere winkans op de volgende spin. Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig rollen vast te houden. Vastgehouden rollen kunnen met de RESET-knop weer vrijgegeven worden.

Gewonnen prijzen kunnen worden verplaatst naar de creditmeter via de COLLECT-knop en naar de clubmeter via de TO-CLUBMETER-knop. Ook kunnen ze worden gegokt via de HEAD/TAIL-feature tot maximaal 200 credits.

Met de CHOOSE-BET-knop kan het clubspel gestart worden en tevens kan de inzet ermee bepaald worden.

Gokkast Keep It Clubspel

In het clubspel kan met een inzet van 5 of 10 credits gespeeld worden. Bij beide inzetten wordt er gespeeld op 4 rollen met 10 winlijnen en hetzelfde prijzenschema.

Bij inzet 10 is bovendien het HOLD-symbool wild. Dit houdt in dat deze als joker telt en voor ieder ander symbool gezien kan worden. Elk HOLD-symbool wordt eenmaal vastgehouden indien er geen prijs mee wordt gewonnen op de eerste spin. Hierdoor is de kans groter dat er de volgende spin een winnende combinatie mee gemaakt wordt.

De clubmeter kent een maximum van 2000 credits. Als dit aantal wordt overschreden, wordt er 1 voor 1 een pot geleegd naar het basisspel. Dit wordt herhaald totdat het aantal credits op de clubmeter weer onder de 2000 is gedaald. Met de overige credits kan dan weer worden doorgespeeld in het clubspel.

Via de TAKE-CLUBMETER-knop kunnen de credits die in de clubmeter staan worden verplaatst naar het basisspel.