Kings Club

gokkast Kings ClubSpeel Kings Club in fullscreen

Gokkast Kings Club is een uitgebreide versie van Club 2000. Zowel in het basisspel als in het clubspel zijn er verbeteringen doorgevoerd. Zo is er in het basisspel een winbank ingebouwd om gewonnen punten overzichtelijker te kunnen sparen en is er een inzet 20 functie in het clubspel geintroduceerd.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op 3 rollen, voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. De CLUB-symbolen zijn uitzonderingen hierop. Deze geven kriskras in beeld namelijk een prijs van tussen de 2-200 of 8-200, afhankelijk van CLUB-symbolen op de eerste 2 of alledrie de rollen.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden middels de GAMBLE-knop, toegevoegd worden aan de creditmeter via de RESET/COLLECT-knop of gespaard worden via de START/TO WINBANK-knop.

Winbank
Gespaarde punten in de winbank kunnen geselecteerd worden via de SELECT-PRIZE-knop naast de CLUBMETER om ze vervolgens toe te voegen aan je creditmeter via de TAKE-WINBANK-knop of aan de CLUBMETER toe te voegen via de TO-CLUBMETER-knop. Ook bestaat de mogelijkheid om de gespaarde punten in de winbank te combineren.

Gokkast Kings Club Clubspel

Zodra er genoeg punten op de CLUBMETER staan, wordt het clubspel gestart. In het clubspel wordt met inzet 4 of 20 credits gespeeld. Dit gaat automatisch, dus bij 20 credits of meer op de clubmeter wordt er met een inzet van 20 credits gespeeld, anders met 4 credits. Bij inzet 20 zijn de prijzen hoger en worden de KERS-, CITROEN- en SINAASAPPEL-symbolen ook kriskras gegeven, terwijl dit bij inzet 4 niet het geval is.