Gokkast Lotus

Gokkast Lotus bestaat uit een basisspel en een clubspel. Deze klassieker is nog steeds erg populair onder vele spelers. Het is een fruitautomaat die simpel is om te spelen, maar genoeg opties heeft om voor uren spanning en vermaak te zorgen.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op de onderste drie rollen voor 1 credit per draai. Winnende combinaties moeten op de winlijn gemaakt worden, met uitzondering van de Lotus-symbolen. Deze symbolen geven namelijk kriskras prijs. Dit betekent dat ze niet op een winlijn hoeven te verschijnen, maar enkel in beeld. Een Lotus-symbool op de eerste en tweede rol levert een mysterieprijs tussen 4 en 200 credits op en Lotus-symbolen op alle rollen geven een mysterieprijs tussen 8 en 200 credits.

Gewonnen credits kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden via de COLLECT-knop of aan de clubmeter via de TO-CLUBMETER-knop. Gebruik de HEAD- en TAIL-knoppen om gewonnen credits te verdubbelen.

Met de HOLD-knopppen kunnen rollen vastgehouden worden voor een grotere winkans op de volgende draai. Met de RESET-knop kunnen vastgehouden rollen eventueel weer vrijgegeven worden. Rollen kunnen slechts voor 1 draai vastgehouden worden en bij een winnende combinatie worden de HOLD-knoppen weer actief na de volgende draai.

Gokkast Lotus Clubspel

Het clubspel wordt beschikbaar vanaf 4 credits op de clubmeter. Er zijn 2 inzetmogelijkheden mogelijk tijdens het clubspel, namelijk inzet 4 en 8 credits per draai. Hoe hoger de inzet, hoe hoger de te winnen prijzen.

Alle prijzen in het clubspel worden kriskras gegeven. Meerdere winnende combinaties worden bij elkaar opgeteld voordat ze naar de clubmeter worden verplaatst. De clubmeter heeft een limiet van 200 credits. Als dit limiet bereikt is, worden credits automatisch naar de creditmeter verplaatst. Credits boven dit limiet gaan helaas verloren.

Ook in het clubspel zijn de HOLD-knoppen actief. Er kunnen echter geen rollen vastgehouden worden na een inzet van 4 credits als hierna een inzet van 8 credits wordt gemaakt. Andersom is wel mogelijk.