Lucky Chip

gokkast Lucky ChipSpeel Lucky Chip in fullscreen

Gokkast Lucky Chip is een fruitautomaat met een heel leuke extra feature, maar ook met een weinig bijzondere basisspel en clubspel.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op 3 rollen met 1 winlijn. Verder is er niks bijzonders aan het basisspel. Er zit een gebruikelijke autoholdfunctie op en natuurlijk de gokfunctie voor gewonnen credits met de GAMBLE-knop. Gewonnen punten kunnen ook toegevoegd worden aan de creditmeter via de COLLECT-knop of aan de clubmeter via de SAVE-knop.

Via de CHOOSE-GAME-knop kan er gekozen worden tussen het basisspel en het clubspel met de 3 verschillende inzetten.

Clubspel

Het clubspel kan op inzet 5, 10 of 20 credits gespeeld worden met 5 winlijnen. De prijzen veranderen niet bij elke inzet, alleen de kans op de extra feature wordt groter bij een hogere inzet.

Bij inzet 5 kan de feature helemaal niet geactiveerd worden. Bij inzet 10 dienen de LUCKY-CHIP-symbolen op een winlijn te verschijnen en bij inzet 20 wordt de extra feature kriskras geactiveerd.

Gokkast Lucky Chip Extra Feature

De extra feature bestaat uit een rad met alleen prijzen van 100 en 200 credits, met bij elke prijs 2 driehoekjes waarop geland kan worden. Wordt er op een blauw driehoekje geland, dan is de spin over en wordt de betreffende prijs toegevoegd aan de TOTAL WIN. Wordt er op een rood driekhoekje geland, dan wordt de betreffende prijs bijgeschreven en mag er een keer extra gedraaid worden.

Het aantal spins in de extra feature wordt bepaald door het aantal lucky chip combinaties tijdens de activatie in het clubspel. Elke combinatie van 3 LUCKY-CHIP-symbolen geeft recht op 1 spin in de extra feature.