Madtimer

Gokkast Madtimer is identiek aan Oldtimer. Beide gokkasten spelen precies hetzelfde, maar hebben een iets ander uiterlijk. Ze bestaan uit een basisspel en een clubspel met inzet 5 credits per spin. Er is geen functie om gewonnen credits te gokken en er is geen bonusspel.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op de onderste 3 rollen voor 1 credit per spin. De winnende combinaties moeten op de winlijn gemaakt worden, met uitzondering van de STER-symbolen die kriskras een prijs van 20 credits geven.

Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden. Met de RESET-knop kunnen vastgehouden rollen eventueel weer vrijgegeven worden. Gebruik de HOLD-knoppen om gewenste rollen handmatig vast te houden.

Gewonnen credits kunnen op de clubmeter gespaard worden met de SAVE-knop of aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop.

Gokkast Madtimer Clubspel

Het clubspel kan bereikt worden middels de CHOOSE-GAME-knop. Met deze knop kan ook worden teruggeschakeld naar het basisspel.

Er is in het clubspel maar 1 inzetmogelijkheid, namelijk 5 credits per spin. Hiervoor worden de bovenste 3 rollen gebruikt met 5 winlijnen.

Met de COLLECT-knop kunnen potten van de clubmeter een voor een geleegd worden naar de creditmeter. Er zijn 4 verschillende potten beschikbaar in het clubspel.