Madtimer

gokkast MadtimerSpeel Madtimer in fullscreen

Gokkast Madtimer is identiek aan Oldtimer. Beide gokkasten spelen precies hetzelfde, maar hebben een iets ander uiterlijk. Ze bestaan uit een basisspel en een clubspel met inzet 5 credits per spin. Er is geen functie om gewonnen credits te gokken en er is geen bonusspel.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op de onderste 3 rollen voor 1 credit per spin. De winnende combinaties moeten op de winlijn gemaakt worden, met uitzondering van de STER-symbolen die kriskras een prijs van 20 credits geven.

Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden. Met de RESET-knop kunnen vastgehouden rollen eventueel weer vrijgegeven worden. Gebruik de HOLD-knoppen om gewenste rollen handmatig vast te houden.

Gewonnen credits kunnen op de clubmeter gespaard worden met de SAVE-knop of aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop.

Gokkast Madtimer Clubspel

Het clubspel kan bereikt worden middels de CHOOSE-GAME-knop. Met deze knop kan ook worden teruggeschakeld naar het basisspel.

Er is in het clubspel maar 1 inzetmogelijkheid, namelijk 5 credits per spin. Hiervoor worden de bovenste 3 rollen gebruikt met 5 winlijnen.

Met de COLLECT-knop kunnen potten van de clubmeter een voor een geleegd worden naar de creditmeter. Er zijn 4 verschillende potten beschikbaar in het clubspel.