Magic Joker

gokkast Magic JokerSpeel Magic Joker in fullscreen

Magic Joker is een fruitautomaat met een basisspel en een clubspel. Zoals de naam van deze kast al suggereert, staat het JOKER-symbool centraal in beide spellen.

Basisspel

Het basisspel is lekker simpel gehouden en speelt op de eerste 3 onderste rollen met 1 winlijn. Uitzondering hierop zijn de JOKER-symbolen, want bij 3 van deze symbolen in zicht wordt er een mysterieprijs gegeven van tussen de 2 en 100 credits.

Verder zijn er in het basisspel een gokfunctie, met de HEAD- en TAIL-knoppen, en een autoholdfunctie aanwezig. De autoholdfunctie houdt automatisch gunstige combinaties van rollen vast voor een hogere winstkans bij de volgende draai. Met de RESET-knop kunnen vastgehouden combinaties eventueel losgelaten worden.

Gewonnen credits kunnen ook aan de creditmeter toegevoegd worden via de COLLECT-knop en gespaard worden via de SAVE-knop.

Clubspel

Via de CHOOSE-GAME-knop kan er gekozen worden tussen het basisspel en het clubspel. Indien er voor het clubspel is gekozen, kunnen er meerdere inzetkeuzes gemaakt worden via de CHOOSE-BOTTOM-GAME-knop en de CHOOSE-TOP-GAME-knop. Op de bijbehorende schema’s wordt aangegeven welke rollen actief worden bij de verschillende inzetkeuzes. Het clubspel kan zowel op de bovenste als de onderste rollen gespeeld worden en ook op alle rollen.

Magic Joker

Als de MAGIC-JOKER-functie is geactiveerd bij de inzetkeuze, dan wordt er bij een winnende combinatie van 3 JOKER-symbolen, in plaats van 1 mysterieprijs, per JOKER-symbool een mysterieprijs gegeven.

Stop Equal

Met de STOP-EQUAL-knop stoppen de bovenste en de onderste rollen op dezelfde combinaties tijdens het clubspel. Dit is alleen mogelijk als dezelfde rollen geactiveerd zijn bij de inzetkeuzes.