Magic Matches

gokkast Magic MatchesSpeel Magic Matches in fullscreen

Fruitautomaat Magic Matches bestaat uit een basisspel en een clubspel. Beide spellen maken gebruik van dezelfde set rollen. Het bonusspel kan tijdens het clubspel geactiveerd worden.

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin en wordt op 4 rollen gespeeld met 1 winlijn. Winnende combinaties kunnen zowel op de eerste als de laatste drie rollen gemaakt worden.

Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden voor een hogere winkans. Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig gewenste rollen vast te houden. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gewonnen credits kunnen met de KOP- en MUNT-knoppen gegokt worden, of op de clubmeter gespaard worden met de TO-CLUBMETER-knop. Gebruik de COLLECT-knop om de credits aan de creditmeter toe te voegen.

Clubspel

Het clubspel kan bereikt worden via de CHOOSE-BET-knop. Met deze knop kan geschakeld worden tussen het basisspel en het clubspel met de verschillende inzetten.

Er kan gekozen worden uit inzet 5, 10 of 20 credits per spin in het clubspel. Elke inzet heeft een eigen prijstabel. Inzet 5 wordt gespeeld op de eerste 3 rollen met 5 winlijnen. Bij inzet 10 en 20 worden alle rollen gebruikt en zijn er 10 winlijnen actief.

Het bonusspel kan bij alle inzetten geactiveerd worden door 3 of 4 FIRE-symbolen in zicht op opeenvolgende rollen. Bij inzet 5 en 10 wordt het bonusspel gestart met 50 credits op de MAGIC-MATCHES-meter, bij inzet 20 met 100 credits. Wordt het bonusspel bij inzet 10 of 20 geactiveerd met 4 FIRE-symbolen, dan wordt er gestart met het dubbele aantal credits.

Gokkast Magic Matches Bonusspel

Zodra het bonusspel gestart is, worden alle FIRE-symbolen wild. Dit betekent dat ze voor elk ander symbool kunnen tellen om een winnende combinatie te maken.

De wild-functie kan echter ook gedeactiveerd worden door een BEL-symbool op de eerste rol. Het STOP-lampje boven rol 1 zal dan opgelicht worden. Bij een volgende BEL-symbool op de eerste rol, wordt de functie weer gereactiveerd. Dan zal het WILD-lampje weer oplichten.

Zolang het STOP-lampje brandt, zijn de FIRE-symbolen niet wild en zorgen ze er zelfs voor dat een rol op stop gezet wordt. Het STOP-lampje onder de betreffende rol zal dan oplichten. Een BEL-symbool op de eerste rol dooft alle STOP-lampjes en maakt alle FIRE-symbolen weer wild.

Het bonusspel eindigt wanneer er geen credits meer op de MAGIC-MATCHES-meter staan of als alle rollen op stop staan. Credits kunnen met de COLLECT-knop aan de creditmeter toegevoegd worden.