Merry Go Round

gokkast Merry Go RoundSpeel Merry Go Round in fullscreen

Fruitautomaat Merry Go Round bestaat uit een basisspel en een clubspel met 4 verschillende inzetten. In het clubspel kunnen credits verdiend worden door symbolen in een matrix te sparen.

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin en wordt op de onderste 3 rollen gespeeld. Winnende combinaties moeten op een winlijn gemaakt worden. Uitzondering hierop zijn de CLOWN-symbolen, die kriskras een mysterieprijs geven. Twee van deze symbolen op de eerste 2 rollen geven een prijs tussen 2 en 200 credits. Verschijnen deze symbolen kriskras op alle rollen, dan wordt er een mysterieprijs tussen 8 en 200 credits gewonnen.

Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden voor een hogere winkans. Gewenste rollen kunnen handmatig vastgehouden worden met de HOLD-knoppen. Vastgehouden rollen kunnen weer vrijgegeven worden met de RESET-knop. Deze gokkast heeft een uniek extraatje, want op deze kast kunnen rollen maar liefst 2x vastgehouden worden voor nog meer kans op een winnende combinatie.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden met de OLIFANT- en CLOWN-knoppen. Ze kunnen ook op de clubmeter gespaard worden met de TO-CLUB-knop of aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop.

Clubspel

Het clubspel kan gespeeld worden bij voldoende credits op de clubmeter. Gebruik de CHANGE-BET-knop om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel met de verschillende inzetten.

Er kan in het clubspel met inzet 4, 8, 12 of 16 credits per spin gespeeld worden. Hiervoor worden de bovenste rollen gebruikt. Sommige winnende combinaties mogen kriskras gemaakt worden, anderen moeten op de winlijn gemaakt worden. Bij elke inzet hoort een eigen prijstabel.

Gebruik de COLLECT-knop om credits van de clubmeter naar de creditmeter te verplaatsten.

Gokkast Merry Go Round Matrix

Het bonusspel van deze gokkast bestaat uit een aantal matrices, waarop symbolen gespaard kunnen worden. Elke matrix heeft een prijs die wordt uitgekeerd, zodra alle symbolen in die matrix opgelicht zijn.

Elke spin worden er onder elke matrix een aantal kolommen geactiveerd. In de actieve delen van de matrix kunnen symbolen gespaard worden. Het aantal kolommen dat geactiveerd wordt elke spin, hangt af van de hoogte van de inzet. Inzet 4 activeert tussen 3 en 12 kolommen. Bij inzet 8 worden minimaal 6 kolommen opgelicht en bij inzet 12 minimaal 9. Alleen bij inzet 16 worden alle 12 kolommen altijd opgelicht.

Wanneer er een winnende combinatie op de winlijn wordt gemaakt, zal de matrix met de winnende symbolen gedoofd worden. Wordt er een winnende kriskras combinatie gemaakt, dan zal er een willekeurige matrix gedoofd worden.