Merry Tortuga

gokkast Merry TortugaSpeel Merry Tortuga in fullscreen

Gokkast Merry Tortuga bestaat uit een basisspel en een clubspel die op dezelfde set rollen gespeeld worden. In het clubspel kunnen free spins gewonnen worden.

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin en wordt op de eerste 3 rollen gespeeld met 1 winlijn. Uitzondering hierop zijn de PIRAAT-symbolen, die kriskras een mysterieprijs geven tussen 8 en 200 credits. Hiervoor moeten er op de eerste 3 rollen een PIRAAT-symbool verschijnen.

De autoholdfunctie houdt automatisch gunstige posities van rollen vast voor een hogere winkans. Gewenste rollen kunnen ook handmatig vastgehouden worden met de HOLD-knoppen. Vastgehouden kunnen weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gewonnen credits kunnen op de clubmeter gespaard worden met de SAVE-knop of aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop. Gebruik de GAMBLE-knop om de credits te gokken.

Clubspel

Het clubspel kan bereikt worden via de CHOOSE-BET-knop. Gebruik deze knop om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel met de verschillende inzetten.

Er kan in het clubspel gekozen worden voor inzet 5, 10 of 20 credits per spin. Alle winnende combinaties in het clubspel kunnen kriskras gemaakt worden. Bij alle inzetten hoort dezelfde prijstabel.

Inzet 5 wordt gespeeld op de eerste 3 rollen. Inzet 10 gebruikt alle rollen, maar winnende combinaties kunnen alleen op de eerste of laatste 3 rollen gemaakt worden. Inzet 20 gebruikt ook alle rollen, maar nu kunnen winnende combinaties ook op rollen 1, 3 en 4 en 1, 2 en 4 gemaakt worden.

Gokkast Merry Tortuga Bonusspel

In het clubspel kunnen free spins gewonnen door een winnende combinatie van 3 PIRAAT-symbolen. Tijdens de free spins geeft elke PIRAAT-symbool in zicht een prijs tussen 5 en 200 credits.