Meteorite

gokkast MeteoriteSpeel Meteorite in fullscreen

Gokkast Meteorite, ook bekend als Impact, bestaat uit een basisspel en een bovenspel. Bij beide spellen levert een winnende combinatie van KOMEET-symbolen een mysterieprijs op. Deze fruitautomaat heeft een paar functies waardoor het een unieke speelervaring biedt.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op 3 rollen met een inzet van 1 credit per spin. Alle winnende combinaties moeten op 1 winlijn gemaakt worden, met uitzondering van de KOMEET-symbolen die kriskras een mysterieprijs geven.

Een bijzonderheid in het basisspel is de DOUBLE-HOLD-functie, die bepaalde kansrijke posities van de rollen maar liefst 2 keer vasthoudt. Dit gebeurt vaak in combinatie met de autoholdfunctie.

Verder kunnen gewonnen credits zoals gebruikelijk toegevoegd worden aan de creditmeter middels de COLLECT/RESET-knop en gegokt worden via de HEAD/TAIL-knoppen.

Nog een speciale eigenschap van deze gokkast is dat er tussen 5 clubmeters gekozen kan worden waarop men gewonnen credits kan sparen. Dit wordt gedaan door eerst een clubmeter te selecteren via de SELECT-CLUBMETER-knop en vervolgens op de TO-CLUBMETER-knop te drukken. Probeer de gewonnen credits zo evenredig mogelijk te verpreiden over de 5 clubmeters, omdat dit gevolgen heeft voor het clubspel.

Gokkast Meteorite Clubspel

Zodra er 4 of meer credits op de clubmeter(s) staan, kan het bovenspel gespeeld worden via de START-CLUB-knop. Het bovenspel wordt ook op 3 rollen gespeeld met 1 tot 5 winlijnen. Het aantal winlijnen en de hoogte van de inzet wordt bepaald door het aantal credits op de 5 clubmeters.

Per spin gaat er 4 credits af per clubmeter. Voor elke clubmeter waar credits vanaf gaan, wordt er een corresponderende winlijn actief gemaakt. Is er bijvoorbeeld maar een van de 5 clubmeters actief, dan is er ook maar 1 winlijn actief. Bij 2 actieve clubmeters zijn er 2 winlijnen actief, enzovoorts.

Ook in het clubspel heeft deze gokkast een bijzondere eigenschap. Er zijn namelijk met alle symbolen al op 2 rollen een winnende combinatie te maken. Winnende combinaties op 3 rollen geven echter vanzelfsprekend een hogere prijs.