Millionairs

gokkast MillionairsSpeel Millionairs in fullscreen

De Millionairs gokkast is een fruitautomaat met een basisspel, een clubspel en een special feature genaamd Millionairs waar grote bedragen te winnen zijn.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op 3 rollen met 1 winlijn en kost 1 credit per spin. Gewonnen credits kunnen gegokt worden met de HEAD/TAIL-functie of toegevoegd worden aan de creditmeter via de COLLECT-knop. Met de TO-CLUBMETER-knop worden gewonnen credits aan de clubmeter toegevoegd.

Verder is er een autoholdfunctie aanwezig die gunstige posities van rollen vasthouden voor een grotere winkans. Met de RESET-knop kunnen vastgehouden rollen eventueel weer vrijgelaten worden.

Via de CHOOSE-BET-knop kan er gekozen worden tussen het basisspel, het clubspel en de verschillende inzetten binnen het clubspel.

Clubspel

Het clubspel wordt gespeeld op de bovenste 3 rollen en met 5 winlijnen. Er kan gekozen worden tussen 4 verschillende inzetten, namelijk inzet 5, inzet 10, inzet 20 en inzet 40 credits. Alle inzetkeuzes hebben hetzelfde prijstabel, maar er zijn meer extraatjes geactiveerd bij hogere inzetten.

Inzet 5
Dit is de laagste inzet met 5 credits per spin op 5 winlijnen.

Inzet 10
Bij inzet 10 credits wordt er ook op 5 winlijnen gespeeld, maar nu zijn de EURO-symbolen op rol 2 wild. Dit betekent dat de EURO-symbolen voor elk ander symbool tellen. (MILLIONAIRS-symbolen uitgezonderd.)

Inzet 20
Bij inzet 20 zijn de EURO-symbolen op alle 3 de rollen wild.

Inzet 40
Bij inzet 40 zijn de EURO-symbolen op alle rollen wild en wordt bij 3 MILLIONAIRS-symbolen in zicht de MILLIONAIRS extra feature geactiveerd.

Gokkast Millionairs bonusspel

Deze extra feature heeft een prijzenladder met als hoofdprijs maar liefst 1000 credits! Het spel begint onderaan de ladder bij stap 1 met 0 credits en 3 opgelichte hulplijnen. De hulplijnen zijn: Extra Life, 50/50 en Choose Highest.

Bij elke spin zonder winnende combinatie wordt er een stap omhoog gemaakt op de ladder. Zodra stap 6 (200 credits) of stap 9 (600 credits) bereikt zijn, kunnen de bijbehorende prijzen niet meer verloren worden. De speler is met andere woorden verzekerd van de desbetreffende prijzen.

Indien er bij een spin wel een winnende combinatie gemaakt wordt, dan worden de prijzen bijgeschreven op de clubmeter en wordt er een hulplijn gebruikt. Eerst wordt de Extra Life ingezet, daarna de 50/50. Als de Choose Highest hulplijn wordt gebruikt, moet er tussen 3 rollen gekozen worden met vraagtekens. Wordt de juiste rol gekozen met het hoogste puntenaantal, dan mag het Millionairsspel verder gespeeld worden.