Money Honey

gokkast Money HoneySpeel Money Honey in fullscreen

Gokkast Money Honey is een gokautomaat met 3 rollen, waarop zowel het basisspel als het clubspel wordt gespeeld. Het clubspel kan gespeeld worden met een inzet van 5, 10 of 20 credits per spin.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op 1 winlijn, met uitzondering van de STER-symbolen, die geven een mysterieprijs voor elke kriskras-combinatie. Twee STER-symbolen (rol 1 en rol 2) of drie ster-symbolen (rol 1, 2 en 3) geven een mysterieprijs tot maximaal 200 credits.

De autoholdfunctie houdt automatisch gunstige combinaties van rollen vast voor een grotere winkans op de volgende spin. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden via de RESET-knop.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden met de Money-Honey-feature. Wanneer de juiste keuze wordt gemaakt, worden de credits verdubbeld. De SAVE-knop verplaatst de credits naar het clubspel, met de COLLECT-knop worden de credits toegevoegd aan de creditmeter.

Gokkast Money Honey Clubspel

Het clubspel kan gestart worden via de CHANGE-BET-knop. Bovendien kan er met deze knop een keuze gemaakt worden tussen de verschillende inzetmogelijkheden. Bij alle inzetkeuzes wordt er kriskras gespeeld, wat neerkomt op 27 winlijnen.

Inzet 10 credits activeert de WILD-functie van het BEER-symbool op rol 2. Dit betekent dat dit symbool voor elk ander symbool telt indien er een winnende combinatie gemaakt kan worden. Bij inzet 20 credits zijn de BEER-symbolen op alle rollen wild.

De MONEY-meter in het clubspel heeft een limiet van 2.000 credits. Als deze waarde wordt overschreden, komen er geen credits te vervallen, maar worden de credits naar de creditmeter van het basisspel verplaatst. Met de COLLECT-knop kan de meter eventueel handmatig geleegd worden.