Moneyspinner

gokkast MoneyspinnerSpeel Moneyspinner in fullscreen

Gokkast MoneySpinner is een automaat met 4 rollen, waarop zowel het basisspel als het clubspel gespeeld wordt. Daarnaast is er een leuke extra feature aanwezig.

Money Spinner Feature

Op de eerste rol zit het SPINNER-symbool, dat het rad met blauwe en rode prijzen laat draaien. Het getal waarop het MONEY-pijltje valt is de prijs dat gewonnen kan worden. De prijzen op het blauwe rad betreffen het basisspel en de rode prijzen betreffen het clubspel. In het basisspel moeten er 4 MONEY-symbolen in zicht zijn op de rollen om de prijs te winnen. Om de prijs in het clubspel te winnen zijn slechts 3 MONEY-symbolen nodig. Tijdens inzet 5 credits op de eerste 3 rollen en tijdens inzet 10 credits op de eerste of laatste 3 rollen.

Basisspel

In het basisspel wordt er op 4 rollen gespeeld met maar liefst 2 winlijnen. Per spin gaat er 1 credit van de creditmeter af. Gunstige posities van rollen worden door de autoholdfunctie automatisch vastgehouden voor een grotere winkans op de volgende spin. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden via de RESET-knop.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden via de HEAD/TAIL-knoppen, aan de de clubmeter toegevoegd worden via de TO-CLUBMETER-knop of aan de creditmeter toegevoegd worden via de COLLECT-knop. Zodra er genoeg credits zijn toegevoegd aan de clubmeter, wordt het clubspel geactiveerd. Met de CHOOSE-GAME-knop kan er echter altijd weer voor het basisspel gekozen worden. Andersom werkt het natuurlijk ook.

Gokkast Moneyspinner Clubspel

Het clubspel kan gespeeld worden met inzet 5 of 10 credits. Met de eerste inzetkeuze wordt er gespeeld op 3 rollen en 5 winlijnen. Met inzet 10 credits wordt er op 4 rollen en met 10 winlijnen gespeeld. Gebruik de TAKE-CLUBMETER-knop om credits van de clubmeter naar de creditmeter te verplaatsen.