Multistake

gokkast MultistakeSpeel Multistake in fullscreen

Gokkast MultiStake lijkt heel erg op gokkast SuperTron, met als grootste verschil de mogelijkheid om te kiezen tussen inzetten van 5, 10 of 20 cent. Deze automaat bestaat uit een basisspel met 3 rollen en een clubspel met 4 rollen.

Basisspel

Wanneer er gekozen wordt voor een inzet van 5 cent, worden er 4 spins van elk 5 cent gemaakt. Wordt er voor inzet 10 cent gekozen, 2 spins van elk 10 cent en bij inzet 20 cent wordt er eenmaal gespind voor 20 cent. Alle winnende combinaties moeten op winlijn gemaakt worden met uitzondering van de S-symbolen, die kriskras een mysterieprijs geven.

Gewonnen prijzen kunnen gegokt worden middels de HEAD/TAIL-knoppen tot een maximum van 4000 cent. Wanneer het maximum van 4000 cent is overschreden, worden de credits automatisch naar de creditmeter verplaatst. Gewonnen credits onder dit maximum kunnen toegevoegd worden aan de SUPERMETER via de SAVE-knop of aan de de creditmeter via de COLLECT-knop.

Gokkast Multistake Clubspel

Zodra er genoeg credits op de supermeter staan, wordt het clubspel gestart. Via de CHANGE-BET-knop kan er voor een andere inzet gekozen worden. In het clubspel kan er voor inzet 80, 160 of 320 credits gekozen worden. Alle prijzen in het clubspel worden kriskras gegeven.

Bij inzet 80 wordt er op de eerste 3 rollen gespeeld. Bij inzet 160 wordt er ook op de laatste drie rollen gespeeld. Wordt er voor inzet 320 credits gekozen, dan kunnen er ook winnende combinaties gemaakt worden op rollen 1, 2 en 4 en op rollen 1, 3 en 4.

Prijzen boven de 4000 cent op de supermeter gaan nooit verloren. Deze credits worden echter wel automatisch verplaatst naar de creditmeter. Bovendien wordt er teruggekeerd naar het basisspel.