MultiTimer

gokkast MultitimerSpeel MultiTimer in fullscreen

Gokkast MultiTimer combineert de leukste aspecten van populaire speelautomaten als Steptimer, Oldtimer en Holdtimer in een enkele topgokkast. Er ontbreekt alleen een functie om gewonnen credits te verdubbelen.

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin en wordt gespeeld op de onderste rollen. Gewonnen combinaties moeten op de winlijn gemaakt worden, met uitzondering van de STER-symbolen die kriskras een prijs van 20 credits geven.

Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden door de autoholdfunctie. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop. Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig rollen vast te houden.

Gokkast MultiTimer Clubspel

Het clubspel kan met inzet 5, 10, 20 of 40 credits gepeeld worden. Er zijn echter 6 verschillende inzetknoppen, die allemaal andere spelregels hebben. Voor het clubspel wordt de bovenste set van rollen gebruikt.

Druk op de rode knop om met inzet 5 credits per spin te spelen. Bij deze inzet worden de eerste 3 rollen gebruikt met 5 winlijnen.

Bij inzet 10 met de gele knop, wordt er ook op de eerste 3 rollen gespeeld met 5 winlijnen. Nu kan er echter gebruik worden gemaakt van de HOLD-knoppen om gunstige posities van rollen eenmaal vast te houden. Net als in het basisspel.

Er is nog een optie om met een inzet van 10 credits te spelen. Druk op de groene knop met inzet 10 om het clubspel met 10 winlijnen te spelen. Alle vier de rollen worden hierbij gebruikt.

De oranje knop met inzet 20 activeert ook 10 winlijnen op 4 rollen. Nu kan er echter ook gebruik worden gemaakt van de HOLD-knoppen om gewenste rollen vast te houden.

De blauwe knop met inzet 20 speelt eveneens met 10 winlijnen op 4 rollen. In dit geval spelen de JOKER-symbolen op rollen 2, 3 en 4 echter een grotere rol. Elk JOKER-symbool in zicht geeft namelijk een mysterieprijs, per spin kan tot wel 600 credits gewonnen worden.

De maximale inzet wordt gespeeld via de rode knop met inzet 40 credits per spin. Ook bij deze inzet zijn alle 4 de rollen actief met 10 winlijnen. Na de spin, zijn maximaal 2 nudges actief, waarmee de rollen automatisch naar een winnende combinatie gedraaid worden indien mogelijk.

Via de CHOOSE-BASIC-GAME-knop kan er weer gekozen worden voor het basisspel. Gebruik de COLLECT-knop om de potten van de clubmeter een voor een te legen.