Nudge It

gokkast Nudge ItSpeel Nudge It in fullscreen

Nudge It is een gokkast met 4 rollen, waarop zowel het basisspel als het clubspel gespeeld wordt. Het basisspel kost 1 credit per spin, het clubspel heeft 2 inzetkeuzes, namelijk inzet 5 en 10 credits. De NUGDE-functie maakt deze gokkast een stuk interessanter.

Basisspel

Zoals eerder vermeld, wordt het basisspel voor 1 credit per spin gespeeld. Gewonnen prijzen kunnen verdubbeld of verloren worden tot maximaal 200 credits via de HEAD- en TAILknoppen. Met de COLLECT-knop worden de gewonnen credits aan de creditmeter toegevoegd en met de TO-CLUBMETER-knop worden ze naar de clubmeter verplaatst.

Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden voor een grotere winkans op de volgende spin. De rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden door op de RESET-knop te drukken.

Mysterieprijs
Er kan in het basisspel een mysterieprijs gewonnen worden met een maximum van 200 credits. Hiervoor moeten er NUDGE-IT-symbolen in zicht verschijnen op de eerste 2, 3 of alle 4 de rollen.

Gokkast Nudge It Clubspel

Het clubspel kan bereikt worden via de CHOOSE-BET-knop. Hiermee wordt tevens de inzetkeuze bepaald. Er kan gekozen worden tussen 5 of 10 credits per spin.

Bij zowel inzet 5 als 10 credits wordt er gespeeld op 10 winlijnen, maar bij inzet 10 credits tellen de NUDGE-IT-symbolen als joker. Deze symbolen kunnen dus elk ander symbool vervangen om een winnende combinatie te maken.

Mocht er geen winnende combinatie mogelijk zijn met een NUDGE-IT-symbool in zicht, dan verandert deze in een nudge. Met een nudge kan een rol 1 plaats naar beneden gedraaid worden om een winnende combinatie te maken. Er kunnen maximaal 9 nudges gespaard worden per rol. Zodra er een prijs gewonnen wordt, worden alle gespaarde nudges op nul gezet.

Gebruik de TAKE-CLUBMETER-knop om credits van de clubmeter naar de creditmeter te verplaatsen. De potten van de clubmeter zullen een voor een geleegd worden.