Random Flashback

gokkast Random FlashbackSpeel Random Flashback in fullscreen

Gokkast Random Flashback is een variatie op Random Runner, met een paar kleine verbeteringen. De KROON-symbolen geven nu een mysterieprijs in plaats van een vaste prijs van 20 credits en de clubmeter bestaat nu uit 4 potten.

Basisspel

Het basisspel wordt op de onderste 3 rollen gespeeld met 1 winlijn. Uitzondering hierop zijn de KROON-symbolen die kriskras een mysterieprijs geven van tussen de 8 en 80 credits. Een KERS-symbool op de eerste rol wint 2 credits die automatisch worden verdubbeld of verloren. Indien er 200 credits worden gewonnen (3 ster-symbolen), dan worden deze automatisch aan de creditmeter toegevoegd.

Random Flashback heeft een autoholdfunctie die automatisch gunstige posities van rollen vasthoudt voor een betere winkans. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gokkast Random Flashback Clubspel

Zodra er genoeg credits beschikbaar zijn, kan het clubspel gespeeld worden. Met de CHOOSE-GAME-knop kan er gekozen worden tussen het basisspel en het clubspel. Het spelen van het clubspel kost 5 credits (1 credit van de creditmeter en 4 credits van de clubmeter). Er wordt dan gespeeld op de bovenste 3 rollen met 5 winlijnen.

De clubmeter is het totaal van 4 potten, die elk maximaal 999 credits kunnen bevatten. Zodra een pot dit limiet bereikt, worden de credits naar de creditmeter verplaatst. Met de CHOOSE-POT-knop kan er een pot geselecteerd worden om er eventueel credits vanaf te halen.