Random Runner

Gokkast Random Runner is veruit onze populairste gokkast. Deze klassieker is groot geworden door het simpel opgezette basisspel en clubspel. Via het basisspel kunnen gewonnen credits aan de winbank toegevoegd worden, waarna het clubspel met hoge prijzen te spelen is.

Basisspel

Het basisspel wordt op de onderste rollen gespeeld. Er wordt op 1 winlijn gespeeld voor 1 credit per draai. Uitzondering hierop zijn de kroonsymbolen die kriskras in beeld 20 credits opleveren.

Er is een autoholdfunctie ingebouwd die gunstige posities van rollen automatisch vasthoudt, voor een grotere winkans. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de Resetknop. Op deze fruitautomaat is geen gokfunctie aanwezig.

Gewonnen credits kunnen aan de winbank toegevoegd worden met de WIN-TO-WINBANK-knop of aan de creditmeter met de WIN-TO-CREDITS-knop. Een kersje op de eerste rol is 2 credits waard, die automatisch zal worden verdubbeld of verloren. Een prijs van 200 credits zal meteen naar de creditmeter verplaatst worden.

Gokkast Random Runner Clubspel

Zodra er 4 of meer credits op de winbank staan, zal het clubspel gestart worden. Tijdens het clubspel wordt altijd 1 credit van de creditmeter gebruikt en 4 credits van de winbank. Dit betekent dat er voor 5 credits per draai gespeeld wordt.

Het clubspel wordt op de bovenste 3 rollen gespeeld met 5 winlijnen en voor 5 credits per spin. De prijzen beginnen vanaf 40 credits en 3 sterren leveren zelfs een prijs van 200 credits op. Er zit geen limiet op de winbank, dus er kan lekker lang doorgespeeld worden.

Om credits van de winbank naar de creditmeter te verplaatsen kan de WIN-TO-CREDITS-knop gebruikt worden. Als alle credits van de winbank naar de creditmeter verplaastst zijn, zal het basisspel weer beschikbaar zijn.