Red Devil

gokkast Red DevilSpeel Red Devil in fullscreen

Gokautomaat Red Devil speelt zich af op 4 rollen en heeft naast het basisspel ook een clubspel. Tijdens beide spellen zijn er mysterieprijzen te winnen.

Basisspel

Het basisspel speelt zich alleen af op de eerste 3 rollen en kost 1 credit per spin. Er wordt dan ook op 1 winlijn gespeeld. Drie DUIVEL-symbolen op een winlijn geven een mysterieprijs van tussen de 2 en 100 credits.

Gewonnen prijzen kunnen gegokt worden via de HEAD/TAIL-knoppen, gespaard worden op de clubmeter via de SAVE-knop of toegevoegd worden aan de creditmeter via de COLLECT-knop.

Gokkast Red Devil Clubspel

Het clubspel kan bereikt worden via de CHOOSE-BET-knop. Ook de verschillende inzetkeuzes van het clubspel kan middels deze knop gemaakt worden. De inzet keuzes zijn 5, 10 of 20 credits per spin. Alle winlijnen in het clubspel zijn kriskras en ook hier geven 3 DUIVEL-symbolen recht op een mysterieprijs, maar nu tussen de 4 en 200 credits.

Inzet 5
Wordt er tijdens het clubspel met een inzet van 5 credits gespeeld, dan worden alleen de eerste 3 rollen gebruikt.

Inzet 10
Bij inzet 10 credits worden alle 4 de rollen gebruikt voor nog meer winlijnen.

Inzet 20
Bij inzet 20 credits worden ook alle 4 de rollen gebruikt en kunnen de 2e en 3e rollen worden genegeerd waardoor er nog meer winlijnen ontstaan. Er kan nu namelijk ook gewonnen worden met gelijke symbolen op rol 1, 3 en 4 of rol 1, 2 en 4.